- 14 Haziran 2025
- 16
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gkyl123456
3 gündür sürekli ovulasyon testim.pozitif çıkıyor neden çatlama olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T çizgisi silikleşmeye başlıyorlarsa çatlama olmuş demektir. Çatlayınca da mutlaka değerlendir.Değerlendirdim üç gün boyunca dün yaptığım teste t kısmı daha koyuydu bugün teste t c ye göre daha silik
çatlamanız olmuş. 3 yazdığınız testte çatlama var. artı olarak bu marka testte her zaman o ikinci çizgi silik çıkıyor önemli olan 3 numaradaki gibi kopkoyu çıkması. çatlayan yumurta 24 saat canlı kalabiliyor fakat spermler 2-3 gün boyunca bizim yumurta kanalında canlı kalıyor. ona göre ayarlamanızı yapmanız lazım. uzmanlar bir gün durup bir gün ilişkiyi öneriyor sperm kalitesi için. kaliteli spermler 2-3 gün canlı kaldığı için yumurtlamadan bir gün önce değil de onun da önceki günü örneğin yumurtlama çarşamba ise pazartesi gününü değerlendirin. sonra çarşamba günü ovülasyon pik olduğunda o günü de değerlendirin. ovülasyon testini takvim ile desteklemeniz lazım sadece ovülasyon testi ile ne zaman tam yumurtlayacaksınız bunu tahmin edemezsiniz.Kaç gün değerlendirme yapacam peki catlamadan sonra
Bence devam etmelisin teste çünkü pik olabilmesi için t kısmın c kadar yada c den daha koyu olması lazım11. Günüm pik mi sizce
Benim testlerimi de yorumlar mısınız rica etsem pcos var ilk defa deniyorum ovulasyon testiçatlamanız olmuş. 3 yazdığınız testte çatlama var. artı olarak bu marka testte her zaman o ikinci çizgi silik çıkıyor önemli olan 3 numaradaki gibi kopkoyu çıkması. çatlayan yumurta 24 saat canlı kalabiliyor fakat spermler 2-3 gün boyunca bizim yumurta kanalında canlı kalıyor. ona göre ayarlamanızı yapmanız lazım. uzmanlar bir gün durup bir gün ilişkiyi öneriyor sperm kalitesi için. kaliteli spermler 2-3 gün canlı kaldığı için yumurtlamadan bir gün önce değil de onun da önceki günü örneğin yumurtlama çarşamba ise pazartesi gününü değerlendirin. sonra çarşamba günü ovülasyon pik olduğunda o günü de değerlendirin. ovülasyon testini takvim ile desteklemeniz lazım sadece ovülasyon testi ile ne zaman tam yumurtlayacaksınız bunu tahmin edemezsiniz.
Canm 23 pik bugün de çatlar sanırımBenim testlerimi de yorumlar mısınız rica etsem pcos var ilk defa deniyorum ovulasyon testi![]()
Çooook teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için inşallah bu ay umutlarımız boşa çıkmazCanm 23 pik bugün de çatlar sanırım