Ovulasyon testi yardım lütfennnn

kendimeinanamiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
559
472
33
29
Kızlar acil bir konuda yardım istiyorum ben bugüb doktor kontrolüne gittm ultrasonda yumurtlama gibi bi şey görmedi daha küçük küçük yumurtalar var dedi ama içlerinden biri diğerlerinden daha çok büyümemiş dedi adetimin 10. Günü daha vakit de var dedi gönderdi ama eve gelince ovülasyon testi yaptım ve böyle çıktı sonuçlar bir bilgisi olan var mı bu konuda? Bugün yumurtladıysam ondan ultrasonda gözükmemiş olabilir mi ?? İki farklı testle takil yapıyordum ne olur ne olmaz diye ikisini de yükledim yorum bekliyorum

Testlerde bugün yumurtlama görünüyor evet ama siz yinede değerlendirin bence bugünü ve yarını

Doktor neden görememiş olabilir peki bugün ultrasonda olduysa kafam çok karıştı
Yani doktorunda dediği yanlis diyemeyiz bu ovulasyon testleride insan yapimi sonuçta. Yinede değerlendirin testlere göre yada en iyi gün aşırı iliski garanti olsun diye. Doktora tekrar gidicekmisin yumurta takibi için

Yani doktorunda dediği yanlis diyemeyiz bu ovulasyon testleride insan yapimi sonuçta. Yinede değerlendirin testlere göre yada en iyi gün aşırı iliski garanti olsun diye. Doktora tekrar gidicekmisin yumurta takibi için

Yok canım doktor yumurta takibine gerek yok daha yeni başlamışsınız denemeye 1 yıl deneyin dedi

Yok canım doktor yumurta takibine gerek yok daha yeni başlamışsınız denemeye 1 yıl deneyin dedi
O zaman sen testleri yapmaya devam et çünkü hepimiz ovulasyona göre ayarlıyoruz yumurtlamamizi ve bir sürü kişi bu sekilde hamile kaldı. Yani doktorunda ultrasonla bakip da yok demeside enteresan

O zaman sen testleri yapmaya devam et çünkü hepimiz ovulasyona göre ayarlıyoruz yumurtlamamizi ve bir sürü kişi bu sekilde hamile kaldı. Yani doktorunda ultrasonla bakip da yok demeside enteresan

Aynen ben de anlayamadım test hatalı desem kaç zamandır kullanıyorum hiç böyle olmadı acaba bugün atıldıysa yumurta belki görememiştir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…