- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım süt buharını iki akşam yapıp bıraktım daha regl bitince bir iki gün sonra- devam etmedim kötü sonuçlar da doğurabilir diye yumurtlama ya yakın yapmadım. Aslında pko olduğu için belki sonuçlar çok kesin değil her ay yumurtlama sonrası aşırı göğüs ağrısı olup siserdi goguslerim bu ay yok- yumurtlama olmadimi acaba diye de düşünüyorumSerine bakarken 18-19 diye dusundum. Benim doktorum biraz aksi ve yasli. ne yaparsan yap (ovulasyon testi, is olcme vs) umrumda degil hesaladigim gunlerde calisma yapacaksiniz dedi. Hesabi senin icin soyle: 36/2 =18. Calisma yapma gunleri: 16, 18, 20.
Eger daha da firsatiniz varsa 14, 22 de de yapin.
Sut buhari ne zaman yapilir bilmiyorum ama 18 den sonra asla yapma
Çizgi çok belli değilse sıkıntı değil diye biliyorum. Yumurtlama öncesi ve catladiktan sonra silik oluyorBenimde silik de olsa çizgi çıkıyor kafam karıştı
İlk gün daha belirgindi sonraki günler hep silik çıktı zaten pkoluyum hamile kalmayı beklemiyorum olursa mucize olacakÇizgi çok belli değilse sıkıntı değil diye biliyorum. Yumurtlama öncesi ve catladiktan sonra silik oluyor
sanırım daha belirgin olması gerekKızlar yumurtlama varmı yoksa daha belirginmi olması gerek
Adete son 2 gün arrık adet gecsin bakıcamsanırım daha belirgin olması gerek
Canim bende bu ay bu testlere basladim dun silikken bugun daha koyu yani yumurtlamam yaklasiyir demekmi bu? 11.gunumdeyim 30gunde vir adet olurumCanım mrb yumurtlama olması iÇin "t"nin ya "c"ile aynı koyulukta yada "c"den daha koyu olmasi lazim bak benim bugün 16.günüm 30 günde adet görüyorum bugün az önce test yaptım yumrtlama olmuş bugün bak t daha koyuEki Görüntüle 2049405 Eki Görüntüle 2049406 Eki Görüntüle 2049406
Anladım cok tesekkür edrrmCanım mrb yumurtlama olması iÇin "t"nin ya "c"ile aynı koyulukta yada "c"den daha koyu olmasi lazim bak benim bugün 16.günüm 30 günde adet görüyorum bugün az önce test yaptım yumrtlama olmuş bugün bak t daha koyuEki Görüntüle 2049405 Eki Görüntüle 2049406 Eki Görüntüle 2049406
Rİca ederim koyulasmaya başlıyor ise yumurtlama yakındır canımAnladım cok tesekkür edrrm
Lina bugun gebelik testim cift cizgiydi saat 9 da acile gidecegim kan vermek içinRİca ederim koyulasmaya başlıyor ise yumurtlama yakındır canım
Ayyy canım çok sevindim banada her veeerrrLina bugun gebelik testim cift cizgiydi saat 9 da acile gidecegim kan vermek için
Cnm benimkini de hesaplarmisinSerine bakarken 18-19 diye dusundum. Benim doktorum biraz aksi ve yasli. ne yaparsan yap (ovulasyon testi, is olcme vs) umrumda degil hesaladigim gunlerde calisma yapacaksiniz dedi. Hesabi senin icin soyle: 36/2 =18. Calisma yapma gunleri: 16, 18, 20.
Eger daha da firsatiniz varsa 14, 22 de de yapin.
Sut buhari ne zaman yapilir bilmiyorum ama 18 den sonra asla yapma
Soyleyin adet gunu surenizi hesaplayim basit: Adet suresi/2 ortalama gun. bu gunun etrafina +-2 gun ekleyip calisma yapiyorsunuzCnm benimkini de hesaplarmisin
Adetim 4 unde yada 3 unde oluyirSoyleyin adet gunu surenizi hesaplayim basit: Adet suresi/2 ortalama gun. bu gunun etrafina +-2 gun ekleyip calisma yapiyorsunuz
Ayin gunune gore mi oluyorsunuz? Gebelik planlarken toplam gun olarak hesaplamaya gecmelisiniz, duzenli adet goruyorsaniz 30 gun yada 31 olmasina gore ayin surekli gunun degismesi gerekirdi.Adetim 4 unde yada 3 unde oluyir
Canik kadin soguma gityim cok sukur bi sorun yok ben 30 gunde bir adaet oluyorunAyin gunune gore mi oluyorsunuz? Gebelik planlarken toplam gun olarak hesaplamaya gecmelisiniz, duzenli adet goruyorsaniz 30 gun yada 31 olmasina gore ayin surekli gunun degismesi gerekirdi.
Neyse 30 gunde bir adet oluyorsunuz diyelim. adet baslangicindan sonraki 13 15 17 gunlerde calisma yapmaniz gerekir. Firsat olursa ekstralariniz da 11, 19 da olsun. Ama gorusme yapmadiysaniz ben size once bir kadin dogum doktoruyla gorusme yapmanizi oneririm. Folik asit (Folik Plus) diye bir vitamin var, onu da calisma yapmadan once alip her gun bir tane kullaniyorsunuz. Bebegin saglikli olmasini sagliyor, hamile kalmadan 3 ay once baslamak lazim.
Insallah istediginiz gibi ve hayirlisi olur.