Yumurtlama günü bence bugün ama yarında koyu olabilir bnce iki gün sürüyodu benm belki yarın silikleşir ama silikleşince catlama oluyo diye biliyorum silik oldugundada yani çatlayıncada ilişkiye girmek gerekiyo diye biliyorum. Ben ikinci kullandığım ay hamile kaldımMerhaba arkadaşlar, bugün adetimin 14. günü pazartesi gününden itibaren ovülasyon testi yapıyorum. İlk kez denediğim için kararsız kaldım. Test sonuçlarına göre yumurtlama günü bugün mü? yoksa yarın yine test yapıp ona göre mi hareket edeyim.
Yarın da yap yine ovülasyon testiniMerhaba arkadaşlar, bugün adetimin 14. günü pazartesi gününden itibaren ovülasyon testi yapıyorum. İlk kez denediğim için kararsız kaldım. Test sonuçlarına göre yumurtlama günü bugün mü? yoksa yarın yine test yapıp ona göre mi hareket edeyim.
Tamam yarın da yapacağım. Peki bu günü değerlendireyim mi?Yarın da yap yine ovülasyon testini
Sizin adınıza çok sevindim.Bugünü yarını dadeğerlendr bence yarındn sonra siliklşir çatlama olursa silikleşincede yap ben hiç ara vermedn yaptım sadece bi gün yapamadk eşimn işindn dolayı hatta çok üzüldüm belki o gün tutcaktı ya tutmazsa diye tutmuş
Merhaba 5 numaradaki yumurtlama değil kontrol çizgisi gibi koyu veya daha koyu olduğunda yumurtlama deniliyor emin olmak için progestron baktırabilirsiniz ama testi bırakmayın devam edin ilerleyen günlerde pik yapabilirArkadaşlar dün sanırım yumurtlama günümmüş. Bugün ki test sonucum da daha silik çizgi çıkmış. Bu yumurta çatladığı anlamına geliyor değil mi?
Merhaba adetimin 15. günü olduğu için yumurtlama diye düşündüm. Tabi herkese farklılık gösteriyormuş. Bir de benim yumurtalık rezervim çok düşük tüp bebek yaptırıyorum. Mayısta tekrar reglimle tedaviye başlayacağım. Bir umut bu ay ovulasyon testi denemek istedim. Acaba yumurtalık rezervim düşük olduğu için ikinci çizgi ancak bu kadar koyulaşıyor olabilir mi?Merhaba 5 numaradaki yumurtlama değil kontrol çizgisi gibi koyu veya daha koyu olduğunda yumurtlama deniliyor emin olmak için progestron baktırabilirsiniz ama testi bırakmayın devam edin ilerleyen günlerde pik yapabilir
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun umarım tüpe gerek kalmadan olurMerhaba adetimin 15. günü olduğu için yumurtlama diye düşündüm. Tabi herkese farklılık gösteriyormuş. Bir de benim yumurtalık rezervim çok düşük tüp bebek yaptırıyorum. Mayısta tekrar reglimle tedaviye başlayacağım. Bir umut bu ay ovulasyon testi denemek istedim. Acaba yumurtalık rezervim düşük olduğu için ikinci çizgi ancak bu kadar koyulaşıyor olabilir mi?
Çok teşekkür ederimAnladım hakkınızda hayırlısı olsun umarım tüpe gerek kalmadan olur
Evet olabilir rezerviniz düşüklüğünden dolayı koyuluğun böyle olması bir bilgim yok ama oda ihtimaller arasında olabilir
Siz yine de teste devam edin içinizi ferah tutun ovulasyon vesile olur belli mi olur
Canım benim rezervim düşük değil fakat benimde seninki gibi çıktı 5 numaradaki gibi bazıları çatlamış da günü kaçırmış olabilirsin dedi ben yine değerlendirmiştim Perşembe günü kan vermeye gidicem bakalım hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim
Inşallah güzel haberler verirsiniz.Canım benim rezervim düşük değil fakat benimde seninki gibi çıktı 5 numaradaki gibi bazıları çatlamış da günü kaçırmış olabilirsin dedi ben yine değerlendirmiştim Perşembe günü kan vermeye gidicem bakalım hayırlısı olsun
Belki arada yumurtlamayı kaçırmış olabilirsiniz inşallah değerlendirmişsinizdir ,Inşallah güzel haberler verirsiniz.Ben adet bittikten sonra birer gün arayla test yaptım ama onlar silikti. Sonra adetimin 10. gününden itibaren her gün aynı saatte test yaptım. Giderek çizgi kırmızılaşmaya başladı. En çok kırmızı olduğu gün 5 numaradaki olan daha sonraları test silikleşti. Hatta en son yaptığımda da hiç çizgi yok gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?