Ovülasyon testi yardım

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.306
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Merhaba bugün ovülasyon testi aldım fakat gün içinde yapamadım temizlik yapıyordum kaçırdım su vs içtim çünkü saat 00:30 da kahve içtim o yüzden saat 03 civarı ovülasyon testini yapsam doğru sonuç alır mıyım birde bana nasıl olduğunu anlatır mısınız kafam almıyor bunu şimdi iki çizgi kop koyu olursa yumurtluyorum değerlendiriyoruz daha sonra gün içersinde tekrar ovülasyon yapıyorum kırmızılık azalıyorsa yumurtama sonlanır ve yumurta çatlamış mı oluyor 🤦🏼‍♀️

Az önce yaptım saat 2:56 10dk oldu gece geçerli oluyor mu emin değilim

Eklentiler

• IMG_20220628_025600.webp
    IMG_20220628_025600.webp
    34 KB · Görüntüleme: 211
Az önce yaptım saat 2:56 10dk oldu gece geçerli oluyor mu emin değilim
İki çizgi koyu olacak canım o gün yumurtlama günü, mesela bugün yaptın kopkoyu yarın tekrarladin gene aynı koyulukta, ertesi gün siliklesti catlama oldu demek. Sen koyu cizgileri görünce başla çalışmalara.

İki çizgi koyu olacak canım o gün yumurtlama günü, mesela bugün yaptın kopkoyu yarın tekrarladin gene aynı koyulukta, ertesi gün siliklesti catlama oldu demek. Sen koyu cizgileri görünce başla çalışmalara.
Peki regl bittikten sonra hemen başlamam mı lazım yoksa 5 gün bekleyip mi yapmalıyım

Peki regl bittikten sonra hemen başlamam mı lazım yoksa 5 gün bekleyip mi yapmalıyım
Bence reglden hemen sonra başla canım, çünkü telefondaki uygulamalar doğru olmuyor kimi adetten hemen sonra yumurtlasi oluyor, birde hergun aynı saate dikkat etmeye çalış

Bence reglden hemen sonra başla canım, çünkü telefondaki uygulamalar doğru olmuyor kimi adetten hemen sonra yumurtlasi oluyor, birde hergun aynı saate dikkat etmeye çalış
Ben şimdi gece yaptım şimdi saat 12 de yapıcam bugün başka test yapmam gerekir mi

Ben şimdi gece yaptım şimdi saat 12 de yapıcam bugün başka test yapmam gerekir mi
Bugün öğleden sonra 5 gibi yap ondan sonrada müsait olursan o saatlerde yapabilirsin uygunsa sana

Arkadaşlar mrb.ben bu ay klomen ve estrofem kullandım.adetten sonraki 11.gun gittiğimde hoca rahim kalınlığı iyi ama bir tane yumurta gördüm 10 cm dedi.4 5 gün bekleyelim buyuyecekmi bakalım dedi.evde ovulasyonla takip et ve 4 5 gün sonra gün aşırı ilişki olsun dedi.pco var bendede.32 ve 38 gün arasında degisio reglim.gecen ay 39. Gün oldum.bu ay progestan sayesinde 32.gun oldum.kasik ağrım ve afedersiniz akıntım oluyo.ovulasyon takibi yapiorum ama pik olmuo hiç sanırım devam ediyimmi

Eklentiler

• IMG_20220629_125509.webp
    IMG_20220629_125509.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_20220629_125432.webp
    IMG_20220629_125432.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 132
Kizlar ovulasyon testime bakarmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim anlamiorum:(

Eklentiler

• IMG_20220630_122104.webp
    IMG_20220630_122104.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 144
Kizlar ovulasyon testime bakarmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim anlamiorum:(
18inci testte T çizgisi koyulasmaya başlamış testi yapmaya devam edin koyulasan günlerde değerlendirmeye başlayın yakinda yumurta catlicak duruma gelicektir takip edin

18inci testte T çizgisi koyulasmaya başlamış testi yapmaya devam edin koyulasan günlerde değerlendirmeye başlayın yakinda yumurta catlicak duruma gelicektir takip edin
Allah razı olsun çok tşk ederim o testten 3 saat sonra bı test daha yaptım daha silik çıktı.sivi olayınada dikkat ettim.

Eklentiler

• IMG_20220630_141732.webp
    IMG_20220630_141732.webp
    15 KB · Görüntüleme: 119
Bu testten aldım yapmasini bilmiyorum nasıl yapılıyor anlatır misiniz🙏
Testi adet bittikten sonra yapmaya başlayın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmeniz gerekecek doğru sonuç vermesi açısından ve mümkün oldukça her gün ayni saatlerde yapmaya dikkat edin. Test üzerindeki 2 çizgi de kopkoyu olduğu gün yumurtaniz olgunlaşmış demek bu günlerde değerlendirmeye başlayın ve testi yapmaya devam edin. Cizgi siliklestiginde Yumurta catlamis demektir o günüde mutlaka değerlendirin hayırlısı olsun 🌸

Allah razı olsun çok tşk ederim o testten 3 saat sonra bı test daha yaptım daha silik çıktı.sivi olayınada dikkat ettim

Eklentiler

• IMG_20220630_141732.webp
    IMG_20220630_141732.webp
    15 KB · Görüntüleme: 145
Allah razı olsun çok tşk ederim o testten 3 saat sonra bı test daha yaptım daha silik çıktı.sivi olayınada dikkat ettim.
Hepimizden razı olsun ne demek 🥰 o ilk attığınız resimde çizgiler çok koyu degildi ancak şimdi siliklesmis siz yinede bugünü değerlendirin bana kalırsa kaçırmış olmayın yumurta çatlamış olabilir

Hepimizden razı olsun ne demek 🥰 o ilk attığınız resimde çizgiler çok koyu degildi ancak şimdi siliklesmis siz yinede bugünü değerlendirin bana kalırsa kaçırmış olmayın yumurta çatlamış olabilir
O size attığım 18.gun olan koyulaşmis testi bugün afedersiniz 2. İdrarimla yaptım.12.30 gibi oglen.sivi aliminada dikkat ettim.sonra şaşırdım heyecanla bı daha bakiyim dedim 16.30 gbi bı daha yaptım işte o attığım siliklesmisti.acaba gecemi yumurtladimki.geceyide degerlendirdim

O size attığım 18.gun olan koyulaşmis testi bugün afedersiniz 2. İdrarimla yaptım.12.30 gibi oglen.sivi aliminada dikkat ettim.sonra şaşırdım heyecanla bı daha bakiyim dedim 16.30 gbi bı daha yaptım işte o attığım siliklesmisti.acaba gecemi yumurtladimki.geceyide degerlendirdim
Ilk idrar ile yapmamak doğru zaten ama aynı gün içinde yapılan testlerin farklı koyulukta çıkması yumurtanın catladigini gösterir değerlendirme yapmışsın zaten gün aşırı yinede devam edin kapalı kutu bilemiyoruz neler oluyor şansınızı denemeye devam 😊😊

Ilk idrar ile yapmamak doğru zaten ama aynı gün içinde yapılan testlerin farklı koyulukta çıkması yumurtanın catladigini gösterir değerlendirme yapmışsın zaten gün aşırı yinede devam edin kapalı kutu bilemiyoruz neler oluyor şansınızı denemeye devam 😊😊
Cookk tşk ederim sizee 🙏🙏 ovulasyona devam ediyimmi yine peki.şimdi yaptım yine öğlene göre çok silik çıktı testte yanlışlık olmaz heralde.takvim yöntemine baktım ne kadar doğru bilmiorum ama oda 18 ini gosterio

Eklentiler

• IMG_20220630_223052.webp
    IMG_20220630_223052.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 103
Cookk tşk ederim sizee 🙏🙏 ovulasyona devam ediyimmi yine peki.şimdi yaptım yine öğlene göre çok silik çıktı testte yanlışlık olmaz heralde.takvim yöntemine baktım ne kadar doğru bilmiorum ama oda 18 ini gosterio
Yani bende çatladiktan sonra bırakıyorum test yapmayi ama siz bir kaç gün daha devam edin günde 1 kere yapabilirsiniz tercih tabiki size ait yinede hayırlısı olsun 🥰🥰

Back
X