Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim yaAaaa benim testim. Şöle ki Bi sür bekleyin çıkmazsa kapağı kaldırıp mavi mantlı kısıma bastırmanız gerekiyor. Satıcı öle göstermişti bulup burada. Foto yükleyeceğim
Evet canim bugün gittim.beta bakıldı gebelik yok.ama Dr ultrasonda bakınca çok ii emdometrium kalınlığı 15 olmuş dedi.grbe olabilirsin değerine bakiyim ona göre düzenleyici bı ilaç yazacam dedi.sasirdi bayag bı beklediğinden iyiydi.progesterona baktırdıgimi 0 larda bir değer olduğunu söyledim.ultrasonu bana çevirdi hayır çatlamış yumurtan canim dedi.tsh prolaktin beta istedi dediğim gbi ama beta negatif geldi.yarin sanırım söktürücü verecek.gecikme dışında bı sorun varmı hocam ultrasonda dedim pcosun ama gayet ii gebeliğe engel bı durum yok dedi.tahlillerini ver yarın gel dedi.cikmis sonuçlarım yarın hocaya gösterecem canim.boyle çıkmış prolaktin 19.62 tsh 2.00 gelmişCanimmm noldu bir değişiklik varmi doktora gittin mi
Olsun canım hiç bir sorunun gözükmemis doktorda gayet iyi konuşmuş. Prolaktinin yüksek değil sınırda. Benim 33 dü. İlac verirse eğer düşmesi için onunla daha kolay hamile kalanlar var. Ama değerin yüksek değil çok fazlaEvet canim bugün gittim.beta bakıldı gebelik yok.ama Dr ultrasonda bakınca çok ii emdometrium kalınlığı 15 olmuş dedi.grbe olabilirsin değerine bakiyim ona göre düzenleyici bı ilaç yazacam dedi.sasirdi bayag bı beklediğinden iyiydi.progesterona baktırdıgimi 0 larda bir değer olduğunu söyledim.ultrasonu bana çevirdi hayır çatlamış yumurtan canim dedi.tsh prolaktin beta istedi dediğim gbi ama beta negatif geldi.yarin sanırım söktürücü verecek.gecikme dışında bı sorun varmı hocam ultrasonda dedim pcosun ama gayet ii gebeliğe engel bı durum yok dedi.tahlillerini ver yarın gel dedi.cikmis sonuçlarım yarın hocaya gösterecem canim.boyle çıkmış prolaktin 19.62 tsh 2.00 gelmiş
Canim gösterdim sonuçları.tahlillerin iyi dedi.yumurtlama bozukluğun var o yüzden gecikio onu duzenlememiz gerekli dedi.glifor kullanıyimmi hocam dedim insülin direncine baktirip kullanabilirsin ama insülin direncinde sıkıntı yoksa kullanma bı faydasi olmaz pcoda olsan dedi.amh ina bir daha baktır dedi.adet söktürücü tarlusal falan yazmadı.progestan yazacam 1 kutu adet olunca gel dedi.ya devlet hastanesi ama Allah razı olsun hocadan o kadar ilgilendiki.karnim bir sis canim inanamazsin gülle gibi oldu.agirlik hissediorum.insallah bir an önce olurum adette gecer.benim annem erken menopoza girdi.en çok ondan korkuodum 36 yaşındayım çünkü canim.esimde çok çocuk istiyorOlsun canım hiç bir sorunun gözükmemis doktorda gayet iyi konuşmuş. Prolaktinin yüksek değil sınırda. Benim 33 dü. İlac verirse eğer düşmesi için onunla daha kolay hamile kalanlar var. Ama değerin yüksek değil çok fazla
Mrb canım test yaptın mıBen hafifte olsa ağrı hissediyorum
Ben regl oldum doktora gittim 5 cm lik kist var dedi. Kendiliğinden eriyen kistlere benziyor dedi ama yinede doğum kontrol hapı kullanacağım 1 ay. Yasmin verdi. Soğan kürünede başladım bu 3.günüm. Cumartesi gidicem tekrar küçülme ya da erime olduysa hapı bırakıcam. (gebelikten 2 ay öncede kist var demişti 2 hafta sonra gittiğimde yok olduğunu gördük bakalım inşallah yine öle olurMrb canım test yaptın mı
Geçmiş olsun önümüzdeki ay İnş olur. Yumurtlama testin de uzun sürmüştü kiste cevirmiş demekki ama soğan kürü cok faydalı onu kullanıp hamile kalanda ve adeti düzene giren de var bende bu ay yaptım.Ben regl oldum doktora gittim 5 cm lik kist var dedi. Kendiliğinden eriyen kistlere benziyor dedi ama yinede doğum kontrol hapı kullanacağım 1 ay. Yasmin verdi. Soğan kürünede başladım bu 3.günüm. Cumartesi gidicem tekrar küçülme ya da erime olduysa hapı bırakıcam. (gebelikten 2 ay öncede kist var demişti 2 hafta sonra gittiğimde yok olduğunu gördük bakalım inşallah yine öle olur
Çok teşekkür ederim, inşallahGeçmiş olsun önümüzdeki ay İnş olur. Yumurtlama testin de uzun sürmüştü kiste cevirmiş demekki ama soğan kürü cok faydalı onu kullanıp hamile kalanda ve adeti düzene giren de var bende bu ay yaptım.
Ben pazartesi test yaptım hafif silik cıktı gögüslerime agrı giriyor ve dün aşırı kasık agrım vardı bugün hiç bişey yok bekliyorum bakalım pazartesi ye kdr sabredicemÇok teşekkür ederim, inşallahsizde nedir durumlar
Canim gösterdim sonuçları.tahlillerin iyi dedi.yumurtlama bozukluğun var o yüzden gecikio onu duzenlememiz gerekli dedi.glifor kullanıyimmi hocam dedim insülin direncine baktirip kullanabilirsin ama insülin direncinde sıkıntı yoksa kullanma bı faydasi olmaz pcoda olsan dedi.amh ina bir daha baktır dedi.adet söktürücü tarlusal falan yazmadı.progestan yazacam 1 kutu adet olunca gel dedi.ya devlet hastanesi ama Allah razı olsun hocadan o kadar ilgilendiki.karnim bir sis canim inanamazsin gülle gibi oldu.agirlik hissediorum.insallah bir an önce olurum adette gecer.benim annem erken menopoza girdi.en çok ondan korkuodum 36 yaşındayım çünkü canim.esimde çok çocuk istiyor( hocaya özellikle sordum böyle bir durumum varmı diye yok tahlillerin iyi dedi.aslinda en çok buna sevindim
![]()
Ne güzel şeyler söylemiş doktorda iyiymiş gerçekten olmayacak dememiş gayet güzelde bilgi vermiş inşallah en yakın zamanda kavuşursunCanim gösterdim sonuçları.tahlillerin iyi dedi.yumurtlama bozukluğun var o yüzden gecikio onu duzenlememiz gerekli dedi.glifor kullanıyimmi hocam dedim insülin direncine baktirip kullanabilirsin ama insülin direncinde sıkıntı yoksa kullanma bı faydasi olmaz pcoda olsan dedi.amh ina bir daha baktır dedi.adet söktürücü tarlusal falan yazmadı.progestan yazacam 1 kutu adet olunca gel dedi.ya devlet hastanesi ama Allah razı olsun hocadan o kadar ilgilendiki.karnim bir sis canim inanamazsin gülle gibi oldu.agirlik hissediorum.insallah bir an önce olurum adette gecer.benim annem erken menopoza girdi.en çok ondan korkuodum 36 yaşındayım çünkü canim.esimde çok çocuk istiyor( hocaya özellikle sordum böyle bir durumum varmı diye yok tahlillerin iyi dedi.aslinda en çok buna sevindim
![]()
Amin canimmNe güzel şeyler söylemiş doktorda iyiymiş gerçekten olmayacak dememiş gayet güzelde bilgi vermiş inşallah en yakın zamanda kavuşursun![]()
Ne güzel şeyler söylemiş doktorda iyiymiş gerçekten olmayacak dememiş gayet güzelde bilgi vermiş inşallah en yakın zamanda kavuşursun![]()
Canim ben daha adet olmadım biliomusun hiç belirtimde yok.41.gunumdeyim ilk kez böyle bişey yaşıyorum.progesteron vermişti dr.tamamen kutu bitince mi olurumki.bu kadar gecikmeye ilaçta kullansam olmam gerekmez miydi yaNe güzel şeyler söylemiş doktorda iyiymiş gerçekten olmayacak dememiş gayet güzelde bilgi vermiş inşallah en yakın zamanda kavuşursun![]()
Yumurta catlayinca mi bebek oluyor yoksa yumurta olgunlastiginda mi? Asil kritik an hangisiTesti adet bittikten sonra yapmaya başlayın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmeniz gerekecek doğru sonuç vermesi açısından ve mümkün oldukça her gün ayni saatlerde yapmaya dikkat edin. Test üzerindeki 2 çizgi de kopkoyu olduğu gün yumurtaniz olgunlaşmış demek bu günlerde değerlendirmeye başlayın ve testi yapmaya devam edin. Cizgi siliklestiginde Yumurta catlamis demektir o günüde mutlaka değerlendirin hayırlısı olsun![]()
Canim ben daha adet olmadım biliomusun hiç belirtimde yok.41.gunumdeyim ilk kez böyle bişey yaşıyorum.progesteron vermişti dr.tamamen kutu bitince mi olurumki.bu kadar gecikmeye ilaçta kullansam olmam gerekmez miydi yaglimden sonraki 42. Gunumdeyim.ama hala adet olmadim.takvime göre 6 gün gecikmiş oluorum.2 gün gecikme olduğunda Dr hem ultrasonla baktı hemde beta negatif geldi.bana progestan verdi regli olmam için.yumurtlamadan sonrakide 22.gunum.progestanda kullansam kullanırken bile olmam gerekirdi diye dusunuorum hiç bu kadar gecikmedim çünkü.bugun test yaptım ilk 10 dk da çıkmadı yarım saat geçince böyle oldu.hamile olma ihtimalim varmi.oncomed diye bir test hızlı gebelik testiymis testtenmi kaynaklı böyle çıkıyor.ilk idrarim degil.baska bir testle mi bakiyim.ama dediğim gbi ilk 10 dk hiç birşey cikmadi.biraz belirgin olanı öğlen saatlerinde yaptım.belirsiz olani aksam yaptim
Canim ben daha adet olmadım biliomusun hiç belirtimde yok.41.gunumdeyim ilk kez böyle bişey yaşıyorum.progesteron vermişti dr.tamamen kutu bitince mi olurumki.bu kadar gecikmeye ilaçta kullansam olmam gerekmez miydi ya
Canim hazıran 13 te regli olmuştum.reglimden sonraki 42. Gunumdeyim.ama hala adet olmadim.takvime göre 6 gün gecikmiş oluorum.2 gün gecikme olduğunda Dr hem ultrasonla baktı hemde beta negatif geldi.bana progestan verdi regli olmam için.yumurtlamadan sonrakide 22.gunum.progestanda kullansam kullanırken bile olmam gerekirdi diye dusunuorum hiç bu kadar gecikmedim çünkü.bugun test yaptım ilk 10 dk da çıkmadı yarım saat geçince böyle oldu.hamile olma ihtimalim varmi.oncomed diye bir test hızlı gebelik testiymis testtenmi kaynaklı böyle çıkıyor.ilk idrarim degil.baska bir testle mi bakiyim.ama dediğim gbi ilk 10 dk hiç birşey cikmadi.biraz belirgin olanı öğlen saatlerinde yaptım.belirsiz olani aksam yaptimCanim ben daha adet olmadım biliomusun hiç belirtimde yok.41.gunumdeyim ilk kez böyle bişey yaşıyorum.progesteron vermişti dr.tamamen kutu bitince mi olurumki.bu kadar gecikmeye ilaçta kullansam olmam gerekmez miydi ya
Regliniz kaç gün geçti ?Canim hazıran 13 te regli olmuştum.reglimden sonraki 42. Gunumdeyim.ama hala adet olmadim.takvime göre 6 gün gecikmiş oluorum.2 gün gecikme olduğunda Dr hem ultrasonla baktı hemde beta negatif geldi.bana progestan verdi regli olmam için.yumurtlamadan sonrakide 22.gunum.progestanda kullansam kullanırken bile olmam gerekirdi diye dusunuorum hiç bu kadar gecikmedim çünkü.bugun test yaptım ilk 10 dk da çıkmadı yarım saat geçince böyle oldu.hamile olma ihtimalim varmi.oncomed diye bir test hızlı gebelik testiymis testtenmi kaynaklı böyle çıkıyor.ilk idrarim degil.baska bir testle mi bakiyim.ama dediğim gbi ilk 10 dk hiç birşey cikmadi.biraz belirgin olanı öğlen saatlerinde yaptım.belirsiz olani aksam yaptim
Öyle oluyor canim.Merhaba hanımlar banada yardım edin lütfen Ben ovülasyon takibi yapmadım hiç sadece bugün 21. Günümdeyim rastgele denemek istedim ve bugün tek 1 adet yaptım. İlk anda ekranda idrar kayarken hiç bir şekilde ne C nede T çizgisi koyu olmadı hiç yoktu bende test bozuk sandım bekledim 1 dk sonra C hafif kızardı ve Bi kenara bıraktım üzerinden 2 saat geçti ve sonuç bu