Akşam saat ondan sonra test yapmayı onermiyorlar bilginiz olsun ve her gün aynı saatte yapılması gerekiyorHanımlar, ben hamişim. Bir arkadaşımda gebelik istiyor sat 23 Eylülmüş, normalde 6-7 gün süren regl süresi bu ay 3 gün sürmüş(3. Günü yok denecek kadar azmış) herhangi bir ilaç kullanmamış.
Ovulasyon testleri uygulamasını gün gün tutmuş regl(şayet regl ise bu) biter bitmez başlamış ve ilişki günlerine * ile işaretlemiş.
Pik olduğu gün hakkında fikir istiyor. Ben ovülasyon testi hiç kullanmadım gebelik denerken açıkçası anlamıyorum da.
Lütfen bilgili tatlış anneler ve anne adayları bilgi verebilir mi pik günü hakkında ?
İleteceğim, nasıl yapmalı saat kaçta yapmalı? Düzenli bir uykusu, yemek saati ve çalışma hayatı yok, nöbet dönüşü yada işe gitmeden önce yaptığı testler.Akşam saat ondan sonra test yapmayı onermiyorlar bilginiz olsun ve her gün aynı saatte yapılması gerekiyor
Sanki 2sinde pik var gibiHanımlar, ben hamişim. Bir arkadaşımda gebelik istiyor sat 23 Eylülmüş, normalde 6-7 gün süren regl süresi bu ay 3 gün sürmüş(3. Günü yok denecek kadar azmış) herhangi bir ilaç kullanmamış.
Ovulasyon testleri uygulamasını gün gün tutmuş regl(şayet regl ise bu) biter bitmez başlamış ve ilişki günlerine * ile işaretlemiş.
Pik olduğu gün hakkında fikir istiyor. Ben ovülasyon testi hiç kullanmadım gebelik denerken açıkçası anlamıyorum da.
Lütfen bilgili tatlış anneler ve anne adayları bilgi verebilir mi pik günü hakkında ?
Teşekkür ediyorum cevabınız için, nasıl anlıyorsunuz benim gözümde bir çok 2 çizgi olan zaman varSanki 2sinde pik var gibi
En detaylı sizin cevabınız oldu, çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlıkÖncelikle test saatlerini erkene çekmeli. Saat akşamüstü 4 gibi yapması daha iyi sonuç verir. Testleri hep aynı saatte yapsın. Ve testi yapmadan önce en az 2 saat sıvı almamalı. Ayrıca ilk idrarla da yapmamalı pik olur ve yanıltır. Pozitif olduğunu da t çizgisi c çizgisiyle ya aynı koyulukta ya da daha koyu olduğunda anlarsınızt çizgisini koyu görünce anlayın ki yumurta 24 saat içerisinde çatlayacak. Bazen 48 saatinde bulabiliyor. Bu günleri değerlendirsin ve t çizgisini silik görene kadar testlere ve ilişkiye devam etsin t çizgisni silik görünce de anlayın ki yumurta çatlamış
Benim değil bir arkadaşın ihtiyacı var muhabbeti komik geldiglitterpowder gülmüşsünüz emoji ile ama tam olarak komik olan nedir? Varsa söyleyin hep beraber gülelim:)
Ayın 2si pik gibi duruyor ama ilk idrarla yapmış olabilir ve reglden 1 hafta sonra sanmıyorum yumurtlama olacağını.En detaylı sizin cevabınız oldu, çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık
İleteceğim mutlaka. Peki bu testlerin hiç birisi geçerli değil mi bu durumda?
Bu konuda fikrim yok ancak sabah 10 akşam 8 saatleri arası öneriliyor. En ideal saat ise akşamüstü 4.Birde gün içerisindeki saat neden ve niçin önemli?
Çizgiler koyu olmalı ilk önce hatta o silik olan taraf nerdeyse diğerinden daha koyu olmalı. O zaman yumurtlama başlamış demek. Değerlendiriyorsun. Sonraki gün silikleşiyor yumurta çatlıyor diye biliyorum. En az 3 gün denemen gerekli. İlk idrarla yapmaman lazım 2 saat önce sıvı alımını bırakman lazım genelde 3-6 arasındaki saatleri uygun görüyorlar. Ve her gün aynı saatte yapman gerekiyor. Eğer bir yanlış bilgim yorumum varsa bilen arkadaşlarda düzeltirTeşekkür ediyorum cevabınız için, nasıl anlıyorsunuz benim gözümde bir çok 2 çizgi olan zaman varbirde nasıl yapmalı? Saat 10 dan sonra yapılmaması gerektiğini yazmış birisi. Testte saat yada ilk idrar son idrar diye birşey yokmuş.
Vücut endeksin suyu depolama oranın, vücudun en dinç olduğu saatler genelde 3 4 5 6 gibi oluyor. Buna bağlı olabilir hormonlardan kaynaklanabilir. Birde ilişki sonrası idrarla da denenmeyecek diye biliyorumAyın 2si pik gibi duruyor ama ilk idrarla yapmış olabilir ve reglden 1 hafta sonra sanmıyorum yumurtlama olacağını.
Bu konuda fikrim yok ancak sabah 10 akşam 8 saatleri arası öneriliyor. En ideal saat ise akşamüstü 4.
Bende yapıyorum doktor bana saat dirtle on arası yap dedi ve testi yapmadan iki saat önce su içmemeye ozen göstersin öyle yapsinİleteceğim, nasıl yapmalı saat kaçta yapmalı? Düzenli bir uykusu, yemek saati ve çalışma hayatı yok, nöbet dönüşü yada işe gitmeden önce yaptığı testler.
Tekrardan çok teşekkür ediyorum çok sağolunAyın 2si pik gibi duruyor ama ilk idrarla yapmış olabilir ve reglden 1 hafta sonra sanmıyorum yumurtlama olacağını.
Bu konuda fikrim yok ancak sabah 10 akşam 8 saatleri arası öneriliyor. En ideal saat ise akşamüstü 4.
Çok teşekkür ederim ileteceğim benim 1 geçen yıl düşen bebeğimden sonra konurunduk tekrar denememizde 2. Ayımda gebe kaldım çok şükürÇizgiler koyu olmalı ilk önce hatta o silik olan taraf nerdeyse diğerinden daha koyu olmalı. O zaman yumurtlama başlamış demek. Değerlendiriyorsun. Sonraki gün silikleşiyor yumurta çatlıyor diye biliyorum. En az 3 gün denemen gerekli. İlk idrarla yapmaman lazım 2 saat önce sıvı alımını bırakman lazım genelde 3-6 arasındaki saatleri uygun görüyorlar. Ve her gün aynı saatte yapman gerekiyor. Eğer bir yanlış bilgim yorumum varsa bilen arkadaşlarda düzeltir
Bu durumlarıda ileteceğim çok teşekkür ederim bilgilendirmeleri biz içinVücut endeksin suyu depolama oranın, vücudun en dinç olduğu saatler genelde 3 4 5 6 gibi oluyor. Buna bağlı olabilir hormonlardan kaynaklanabilir. Birde ilişki sonrası idrarla da denenmeyecek diye biliyorum
AminnÇok teşekkür ederim ileteceğim benim 1 geçen yıl düşen bebeğimden sonra konurunduk tekrar denememizde 2. Ayımda gebe kaldım çok şükür
Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?