Ovulasyon testi yardım

123kyd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
47
3
1
26
Bu ay ovulasyonla yumurtlamayı takip ediyorum ama henüz piki göremedim adetime 6 gün kala testim koyulaştı sizce pik olmuşmu bakarmısınız

Eklentiler

• C2EE35CC-DDB1-4A74-8FBA-44AE8F11AC82.webp
    C2EE35CC-DDB1-4A74-8FBA-44AE8F11AC82.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 54
Hamile kalmış olamazmısınız acaba 🤔
Adetimden sonra ovulasyonla takip etmeye başladım çizgiler hep silik çıktı bi dün bu şekilde koyuydu buğün tekrarladım silikleşti iyice hamile olsam hala koyu olurdu herhalde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 48
Adetimden sonra ovulasyonla takip etmeye başladım çizgiler hep silik çıktı bi dün bu şekilde koyuydu buğün tekrarladım silikleşti iyice hamile olsam hala koyu olurdu herhalde
Aynen öyle olurdu genelde ovulasyon testinde adete yakın çift çizgi görenler hamile kalıyor da Hayırlısı inşallah 🌸🤲aynen hamile olsan çizgi silikleşmezdi

Bu dijital testlere hiç güvenemiyorum ben nedense

Daha önce kulandınızmı acaba siz bende ilk defa kullanıyorum
Kullanmadım ben hep kaset test kullandım. Bu testlerin çizgileri çok ince geliyor bana. Yani düzeneği bana göre yetersiz. Kaset testlerde koyuluğu anlamak daha kolay. Bu testlerin gebelik için olanları da yanlış sonuçlar verebiliyor. Ama Lh ölçenlerinde böyle bir durum olur mu onu bilmiyorum.

Kullanmadım ben hep kaset test kullandım. Bu testlerin çizgileri çok ince geliyor bana. Yani düzeneği bana göre yetersiz. Kaset testlerde koyuluğu anlamak daha kolay. Bu testlerin gebelik için olanları da yanlış sonuçlar verebiliyor. Ama Lh ölçenlerinde böyle bir durum olur mu onu bilmiyorum.
Doğru söylüyorsunuz bende anlayamadım pik oldumu olmadımı

Back
X