Ovülasyon testi yorumlama

uykulugel

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
136
41
18
28
Merhabalar takvime göre yumurtlama günüm 5 Nisan gözüküyor sizce pik olmuş mu , tam anlayamıyorum pik olduğunda çizgi bariz koyu renk mi oluyor

Merhabalar takvime göre yumurtlama günüm 5 Nisan gözüküyor sizce pik olmuş mu , tam anlayamıyorum pik olduğunda çizgi bariz koyu renk mi oluyorEki Görüntüle 3227102
Merhaba c ve t eşit renk veya daha koyu olunca pik olduğu belirtiliyor. Zaten ertesi gün yapacağınız testte t, c den daha açık olunca emin oluyorsunuz. Benim öyle olmuştu.

Eki Görüntüle 3227407 akşam tekrarladım sizce pik olup çatlamış mı kafam çok karıştı
Canım çatladığında t daha koyu bak bu benim tam yumurtlama günümün ovülasyon testi senin çatlamaya yakındır inşallah sık sık ilişkiye gir ki kanalların dolsun çatladığında da inşallah sağlıkla bebek oluşacak

Canım bugün de böyle çıktı sanırım daha var yumurtlama dönemime 14.güne mi denk gelecek acaba

Eki Görüntüle 3228008
Canım bugün de böyle çıktı sanırım daha var yumurtlama dönemime 14.güne mi denk gelecek acaba
Silikleşiyor mu bana mı öyle geliyor buradan çünkü 31inde ve 1inde diğerlerine göre daha koyu duruyor değil mi sen her gününü değerlendirebiliyorsan değerlendir canım inşallah tutacak

Silikleşiyor mu bana mı öyle geliyor buradan çünkü 31inde ve 1inde diğerlerine göre daha koyu duruyor değil mi sen her gününü değerlendirebiliyorsan değerlendir canım inşallah tutacak
Valla canım 31-1 öyle , 3 Nisan da koyu duruyor bakalım önümüzde ki günler nasıl olacak inşallah canım benim

Merhaba benim ovülasyon testim de böyle ama anlam veremedim

Eklentiler

• image.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…