Ovulasyon testi yorumlama

Kumsal69

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
125
18
18
25
Kızlar yardımcı olurmusunuz üstteki bugün alttaki dün çatlama olmamış mı daha dünkü t çizgisi c den daha koyu bugunkü c , t ile eşit renkte

Eklentiler

• IMG_5113.webp
    IMG_5113.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 36
Çatlama olmamış daha canım. Saat kaçta yaptın bugünkü testi? Eğer elinde fazlaca test varsa akşama doğru da bir test yap derim ben 💜

Bugun ve yarini degerlendirin mutlaka 😉 daha catlamamis. Yumurtlama gunlerinde kasik ve bel agrisi oluyor

Benim de sizin gibi olmuştu aynı bu şekilde. Eşit çıktığı gün birkaç saat sonra çatlamıştı. Bende hafif derecede pcos var yalnız onunla mı ilgili bilmiyorum ama doktordan sonra emin olmak için aynı gün akşam yine test yapmıştım daha da siliklesme başlamıştı. Akşam saatlerinde test yaparak takip edin bence mutlaka da değerlendirin :)

Benim de sizin gibi olmuştu aynı bu şekilde. Eşit çıktığı gün birkaç saat sonra çatlamıştı. Bende hafif derecede pcos var yalnız onunla mı ilgili bilmiyorum ama doktordan sonra emin olmak için aynı gün akşam yine test yapmıştım daha da siliklesme başlamıştı. Akşam saatlerinde test yaparak takip edin bence mutlaka da değerlendirin :)
Tamam teşekkürler ♥️

Peki kaç güne kadar yumurta durur çatlamayıp kaybolur mu
Bildigim kadariyla yumurta 24 saat canli kaliyor. 1 gun once, o gun ve sonraki gunu degerlendirmek öneriliyor. Yarin aksam siliklesme olur muhtemelen lh testinde (pcos falan yoksa) siliklestigi ilk gun de ihtimal oluyor sonrasinda düşüyor

Back
X