Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım peki sadece 23 ü değerlendirdik hMile kalma şansım var mıMerhaba
21 i yumurtlama 23 ü çatlamis olarak görünüyor ama pcos oldugundan dolayı diğer arkadaşların da yorumlamasında fayda var
Evet tam çatlama gününü değerlendirmişsinizAnladım peki sadece 23 ü değerlendirdik hMile kalma şansım var mı
Buna bakılırsa ayın 20 sinde de çatlama diyebilir miyiz 18-19 u da değerlendirdikteEvet tam çatlama gününü değerlendirmişsiniz
Evet tabiki, sperm zaten 3 4 gün canlı kalabiliyormuş gün aşırı ilişki öneriyorlar bir de zaten denk geliyormuş güzel haberlerinizi bekleyelimBuna bakılırsa ayın 20 sinde de çatlama diyebilir miyiz 18-19 u da değerlendirdikte
canım selamlar,bende pcos var duphaston kullanfım 10 gün pazar bitti sizce pik olup çatlama olan gün var mı Lh 9.38 FSH 5.97 ydi
hazirandan beri de adet olmuyorum düzenliEvet tabiki, sperm zaten 3 4 gün canlı kalabiliyormuş gün aşırı ilişki öneriyorlar bir de zaten denk geliyormuş güzel haberlerinizi bekleyelim
Ne zamandır deniyorsunuz bu arada
Canım ben soğan suyu denedim sadece 3 günde adet oldum ama 35 gün adet gördüm o kadar kötü yaptı beni rahim kalınlaşması oldu hatta ata ata normale döndü o yüzden tekrar kullanmak istemiyorumcanım selamlar,
duphastonu temmuz ayında regl olmayınca bana gittiğim doktor yazmıştı,3-4 gün kullandıktan sonra araştırma yapınca ilaç içime sinmedi (kullanan tanıdıklarımda asla önermedi) başka bir doktora gittim yaşadığım şehirde bilindik iyi bir doktor.
son araştırmalarda duphastonun adet sökmede iyi olmadığı yan etkileri olduğu hakkında bana açıklama yaptı ve ilacı bıraktırdı. istersen iyice araştır :) bu süreçte ben soğan suyu içtim ilacı bırakınca
sonraki ayda ovülasyon takibi yaptım ilk ay hamile kalamadım ama bu ay oldu :) bu süreçte yumurtlamam canlansın diye takviye de yazdı doktor yumurta tembelliği ve adet düzensizliği bende de vardı maalesef ovulasyon testinde aynı senin gibi çift çizgi ve ilk silik çizgiye kadar 3 gün değerlendirdim![]()
Birde duphastonu 10 gün kullandım pazar bitti hala adet olmadım tutmadıysa olurum ama bana yan etki yapmadı hiçcanım selamlar,
duphastonu temmuz ayında regl olmayınca bana gittiğim doktor yazmıştı,3-4 gün kullandıktan sonra araştırma yapınca ilaç içime sinmedi (kullanan tanıdıklarımda asla önermedi) başka bir doktora gittim yaşadığım şehirde bilindik iyi bir doktor.
son araştırmalarda duphastonun adet sökmede iyi olmadığı yan etkileri olduğu hakkında bana açıklama yaptı ve ilacı bıraktırdı. istersen iyice araştır :) bu süreçte ben soğan suyu içtim ilacı bırakınca
sonraki ayda ovülasyon takibi yaptım ilk ay hamile kalamadım ama bu ay oldu :) bu süreçte yumurtlamam canlansın diye takviye de yazdı doktor yumurta tembelliği ve adet düzensizliği bende de vardı maalesef ovulasyon testinde aynı senin gibi çift çizgi ve ilk silik çizgiye kadar 3 gün değerlendirdim![]()
23 eylülde braz silikleşmiş mi ben mi yanlış gördüm, silikleşme yumurtanın çatladığı demekmiş ovu takibinde edindiğim bilgiye göre sperm zaten vücutta 3 gün hayatta kalabildiğine göre sen o günleri değerlendirmişsin bence tutar :)Canım ben soğan suyu denedim sadece 3 günde adet oldum ama 35 gün adet gördüm o kadar kötü yaptı beni rahim kalınlaşması oldu hatta ata ata normale döndü o yüzden tekrar kullanmak istemiyorum
Sence 18 inde pik olup 20 sinde çatlama var mı çünkü ben 21-22 sini değerlendirmedim sadece 23 eylülü ve 18-19 eylülü değerlendirdim
19 unda çok erken değerlendirmiştim baya erken birde dediğiniz gibi 23 ünğn akşamında başka yapmadım23 eylülde braz silikleşmiş mi ben mi yanlış gördüm, silikleşme yumurtanın çatladığı demekmiş ovu takibinde edindiğim bilgiye göre sperm zaten vücutta 3 gün hayatta kalabildiğine göre sen o günleri değerlendirmişsin bence tutar :)