Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Catlakbukalemun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
237
24
18
Merhaba hanımlar. Benim reglim düzensiz 40 45 günde bir olurum ve bende kist de var.
Bugün ovülasyon testi yaptım, aslında her gün test yapmam gerekiyordu ama bugün aklıma geldi test yapmak. Akşam bir daha mı yapsam yumurta çatlamış mı, daha da koyulaşır mı? Bu arada ilk defa ovü testi yapıyorum fazla bilgim yok.

Eklentiler

• 20200817_165858.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 71
Onceki gunlerde kacmamistir umarim. Bu teste gore sıkı takip yapin 1 2 gun icinde pik olur. Degerlendirme yaparsiniz.

merhaba... testiniz şuan pik değil...
düzenli yapmadığın için kaçırdınızmı yoksa kaçırmadınızmı diye yorum yapmak doğru olmaz bilemeyiz..
umarım kaçırmamışsınzdır yumurtlamayı

Bence değerlendirin yinede boş geçmeyin, fakat yumurtlama 2 güne kadar gerçekleşecek gibi duruyor. İnşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur

Buda yeni yaptığım test diğerlerinden daha mı silik anlayamadım. Ama ilk çıktığı dakika da çektim sonradan biraz daha koyulaştı gibi

Eklentiler

• 20200818_170114.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 55
Yumurladigin günü degerlendir zaten yumurtanın çatladığı gün hiç bir şekilde ikinci çizgi olmayacak ordan anlayabilirsin bunu anlaman içinde hergun düzenli yapman gerekir

İnşallah degerlendirmissinixdjr büyük ihtimalle şimdiye kadar çatlamıştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…