Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu sekildeyken iliski denemiştim bir de iki çizgi aynı koyulukta olduğunda sonuç başarılıHanımlar döngümün 13. Günü. Yumurtlama yakın mıdır sizce ? Birde innovita marka ovulasyon testi kullanıp hamile kalan var mı![]()
Evet yumurtlama olmuş bugün ve yarını değerlendirmelisinBugünkü ovu testim, yumurtlama olmuş mudur? Diğer aylara göre akıntı ve ağrım da yok çok ilginç.
Evet olmus degerlendir canımBugünkü ovu testim, yumurtlama olmuş mudur? Diğer aylara göre akıntı ve ağrım da yok çok ilginç.
Eşinde sperm sorunu yoksa yarın ve diğer günü de değerlendirBende de olmuş sanırım biz sabah yapmıştık yarın ve salı gününü yapmamız gerekiyor ya da gün asirimi
Hayırlısı inşallah catladiktan 17 gun sonra testMerhaba! :) Aynı konuda başlık görünce buraya da yazmak istedim. Benim mesela böyle olmuştu ve bundan daha koyu da olmadı zaten. Gittikçe silikleşti sonraki testler. Değerlendirdim. Şimdi sonuç bekliyorum bende. İnşallah hayırlısı ile yüzümüz güler bu ay :)
Hayırlısı ile inşallahHayırlısı inşallah catladiktan 17 gun sonra test
Ben çatlama sonrası 15.gunde normal kaset testte gorebilmistimHayırlısı inşallah catladiktan 17 gun sonra test