Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahı bılmıyorum yarın adet olucam sonra kullanmaya baslayım dıyorum ınterttede hep o marka var ama bılemedımLaboquik marka kullanmıştım onunla hamile kaldım tabi önce Allah ın izniyle![]()
getçekten görüyomusun ikinci çizgiyi canım Var dimiO zaman hayırlı olsun kan vermeye git :)
:) haklısın test alıp yap ondan kimsenin haberi olmuyorBen bugün adet olacağım bekliyorum olmaZsam pazar günü acilde yaptırım artık hastaneye gitmeye yüzüm Yok Hep negatif utanıyorum eşimde hastanede çalışıyor malum tanıyorlar bizi üzülüyorum sonra![]()
Canım olmadım bilmiyorum test yapmaya elim gitmiyorum başka zaman olsa dayanamaz yaparım ama elim gitmiyor adet agrısı gibi agrım var ama olmadım daha dün olmam lazım su inşallah olmam gecikme falan değildirNe yaptın canım adet olmamissindir insallah
Hemen adetten sonra yapmıyordum ben 5_6 gün sonra yapıyordum yaklaşık 6-7 tane gidiyordu ama sen 20-30 li paketlerdn al rahatça kullanırsınKızlar bende gittigidiyordan alıcamda kaç tane almakıyım sizce 1 ayda kaç tane kullanılır
Her zaman için hayırlısını dile canım adetin geçtiğine göre test yap artık ..benimde adet olacak gibi kaşıkların agrirdi.Canım olmadım bilmiyorum test yapmaya elim gitmiyorum başka zaman olsa dayanamaz yaparım ama elim gitmiyor adet agrısı gibi agrım var ama olmadım daha dün olmam lazım su inşallah olmam gecikme falan değildir
Bende öyle düşünmüştüm inşallah bu ay olurHemen adetten sonra yapmıyordum ben 5_6 gün sonra yapıyordum yaklaşık 6-7 tane gidiyordu ama sen 20-30 li paketlerdn al rahatça kullanırsın