Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikici cizgimi ilk cizgimi gorunur olan acaba
2ci cizgi olmali bende hamilelik testinde yok ovulasyon testi positifTestte iki cizgi varya hangisi belirgin onu demek istedim bende ilk yaptigimda biri belirsizdi gittim hamileydim sizinde oyle olabilir
Bi doktora git istersen bende baktirmistim catlamis ti ve beraberlik onermisti
merhaba, gebeliğinizi ovulasyon testiyle mi öğrendiniz acaba? bir de testi ne zaman yapmıştınız yani beklenen adet tarihinize kaç gün kalaTestte iki cizgi varya hangisi belirgin onu demek istedim bende ilk yaptigimda biri belirsizdi gittim hamileydim sizinde oyle olabilir
Dokora gittigimde yunurtamin catladigini ogrenmistim ben zaten bi aydan asonrada gebe kaldigimi ogrenmistimmerhaba, gebeliğinizi ovulasyon testiyle mi öğrendiniz acaba? bir de testi ne zaman yapmıştınız yani beklenen adet tarihinize kaç gün kala
Kızlar adete 7 gün kala ovulasyon testi koyu çıkıyor acaba neden ? C kadar koyu değil ama
Canım bende ovulasyonla denedim olmadı ama 7 gün kala gebelik testimDün geceden itibaren gebelik testinde silik çizgiyi gördüm hanımlar adete 6 gün var eğer gebelik çıkarsa ovulasyon testiyle erken öğrenmek mümkün gözükücek sanirim
Değerlendir cnm çift çizgi şuan yumurta çatlayınca çizgi silikleşior cnmSlm arkadaşlar 5 gündür ovulasyon testi yapiyorum . Bugün çift çizgi belirginleşti . Yumurta çatlamış mı demek oluyor ilişki ne zaman yasamaliyim.adetin 21. Gunundeyim
benimde sizin wn son cift cizgi c daha koyu ne yapmam gerekSlm arkadaşlar 5 gündür ovulasyon testi yapiyorum . Bugün çift çizgi belirginleşti . Yumurta çatlamış mı demek oluyor ilişki ne zaman yasamaliyim.adetin 21. Gunundeyim
Canım ben o ay üst üste test yaptım ve degerlendirdim hamile kalamadimbenimde sizin wn son cift cizgi c daha koyu ne yapmam gerek