Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugun ve 3 gun degerlendirinArkadaşlar merhaba. Birkaç zamandır ovulasyon testi yapıyorum ve tek attığım resim biraz önceye ait. bugun her zamankine göre daha koyu oldu. Sizce yumurtlamam bugün mü? Yardımcı olursanız cok sevinirim
Tesekkür ederim cevapladığınız için. Dün gece tekrar yaptığımda diger cizginin kontrol cizgiden daha da koyulaştığını gördüm.Evet bugun ve 3 gun degerlendirin
Sanki 8. De olmuş gibiKizlar merhabalar. 3 nisanda adet olsum 8 inden beri ovulsyon takip ediyorum ama hala koyu cozgi goremedim attigim resimde 15 nisan en koyusu ve 23 nisan bir yorumlar misiniz acaba yumurtlamiyor muyum ben napiyorum cok uzgunum
Lh hormonu her zaman vardır canım çizgi çıkması o sebepten. Önemli olan C çizgisi çok koyu olmalıMerhaba ovulasyon testim 6 gündür hep pozitif çıkıyor koyu şekilde böyle olan varmı?
Benim bugün pik oldu kızlar, dün değerlendirdik sizce bugün de mi olmalı ben yarın ilişki düşünüyorum ama sizler her gün demişsiniz
Bence bugun olMali ne olur ne olmazBenim bugün pik oldu kızlar, dün değerlendirdik sizce bugün de mi olmalı ben yarın ilişki düşünüyorum ama sizler her gün demişsiniz