Canım daha yumurtlama olmamış devam etsin yapmaya inşallah nasip olsunKızlar arkadaşım için bu konuyu açıyorum.
Nasipse bebek düşünüyor öncesinde ovulasyon testi yaptı. Ama t çizgisi hiç koyulaşmadı. Yorumlarsanız sevinirim..
Eki Görüntüle 2627345
T çizgisi C kadar veya ondan daha koyu olması lazım. Bak benim yumurtlama testimi örnek olarak atıyorum. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallahilk defa ovülasyon testi yapıyorum adetin 11.günü başladım bu ikinci gün testim. Arkadaşlar bugün yumurtlama belirtileri olarak hafif sancı hissetmeme ve sabah şeffaf akıntı olmasına rağmen testim gönderdiğim gibi. Yorumlar mısınız belirti var teste yok gibi. Pco yum yaş 38 ve çok yıl ara verdikten sonra 2.çocuğumu istiyorum yaşım geçmiş aklım başıma yeni geldi. Zor bir süreç yardımınıza ihtiyacım var lütfen testime bakıp yorumlayın herkese sağlıklı bebişler diliyorum
Sağol canım inşallahT çizgisi C kadar veya ondan daha koyu olması lazım. Bak benim yumurtlama testimi örnek olarak atıyorum. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
Bunu nasıl yorumlarsın canım hangi gün yumurtlama olmuş gibi. teşekkür ederimBen gecen ay bu sekilde oldugumda yumurtlamisim ve tam 14 gun sonra adet oldum fakat daha koyu olsun diye degerlendirmedim o gunu ertesi gunu ise siliklesmisti boylece yumurtlama gununu kacirdim. Size tavsiyem t cok koyu olasiya kadar beklemeyin degerlendirin cift cizgiyi derim.
02.05 de olmus ve 03.05 de devam etmis gorunuyor bu iki gun degerlendirmissindir ins. Yarinda test yaparsin siliklesmesi lazim yarini da degerlendir. Zaten dr.lar yumurtlama oncesi iki gun yumurtlama gunu ve bir gun sonrasi hamilelik icin yuksek ihtimal diyor.Bunu nasıl yorumlarsın canım hangi gün yumurtlama olmuş gibi. teşekkür ederim
1.5 i değerlendirdim 3.5 i bugünü değerlendireceğim şunu soracağım çift çizgiyi diyelim ki saat 2 de gördüm ilk kez. İlişki Bu saatten itibaren 24 36. Saatler arasını olmalı bunun bir saati var mi yoksa akşamdan akşama olabilir mi02.05 de olmus ve 03.05 de devam etmis gorunuyor bu iki gun degerlendirmissindir ins. Yarinda test yaparsin siliklesmesi lazim yarini da degerlendir. Zaten dr.lar yumurtlama oncesi iki gun yumurtlama gunu ve bir gun sonrasi hamilelik icin yuksek ihtimal diyor.
Evet 24 ila 36 saat icinde iliski olmali. Aksam da olabilir. Spermler 48 saate kadar yasadigi icin gun asiri yapman da sansini artirir. Mesala 1.5 olmus ise 2.5 e yetisir bi gece önceki spermler, 3.5 de olmasi iyi ve sonraki gunu de eger isterseniz1.5 i değerlendirdim 3.5 i bugünü değerlendireceğim şunu soracağım çift çizgiyi diyelim ki saat 2 de gördüm ilk kez. İlişki Bu saatten itibaren 24 36. Saatler arasını olmalı bunun bir saati var mi yoksa akşamdan akşama olabilir mi
İnşallah bakalım erkekler bizim kadar hassas olmuyor çocuk konusunda eşimi dün ikna edemedim malum Ramazan bir de yığılıp kalıyoruzEvet 24 ila 36 saat icinde iliski olmali. Aksam da olabilir. Spermler 48 saate kadar yasadigi icin gun asiri yapman da sansini artirir. Mesala 1.5 olmus ise 2.5 e yetisir bi gece önceki spermler, 3.5 de olmasi iyi ve sonraki gunu de eger istersenizzaten tutarsa bugunlerde tutma ihtimali en yuksek insallah.
Benim de bu ay böyle oldu ben allahtan o günü değerlendirmiştim ertesi gün çatlama oldu yapmaya devam ettim testi her gün silikleşti bazen Lh hormonu kana iyi karışmayabiliyormışBen gecen ay bu sekilde oldugumda yumurtlamisim ve tam 14 gun sonra adet oldum fakat daha koyu olsun diye degerlendirmedim o gunu ertesi gunu ise siliklesmisti boylece yumurtlama gununu kacirdim. Size tavsiyem t cok koyu olasiya kadar beklemeyin degerlendirin cift cizgiyi derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?