ovulasyon testi

Bir sey sormak istyorum. Yardimci olur musunuz? Regl bitiminde hemen test yapmya baslamadm. Cunku hani akıntı vb belirti yoktu. Zaten hemen biter bitmez hic cift cizgi gormemstm. Dun degil oncesi gun ikinci cizgi koyuydu ama digeri kadar degildi..bugun ve dün siliklesti..ben ovulasyonu kaçırdım mı acaba? Yoksa siliklesen cizgi sonra yeniden belirginlesir mi?

Kaçırmışsın malesef
Bir sey sormak istyorum. Yardimci olur musunuz? Regl bitiminde hemen test yapmya baslamadm. Cunku hani akıntı vb belirti yoktu. Zaten hemen biter bitmez hic cift cizgi gormemstm. Dun degil oncesi gun ikinci cizgi koyuydu ama digeri kadar degildi..bugun ve dün siliklesti..ben ovulasyonu kaçırdım mı acaba? Yoksa siliklesen cizgi sonra yeniden belirginlesir mi?

Merhabalar size birşey sormak istiyorum cuma cumartesi köyü çizgi gördüm pazar silikleşti. Ben cumayı ve pazarı değerlendirdim. Pazartesi ve salıya değerlendireceğiz inşallah. Sormak istediğim döllenme silikleşen günde mi gerçekleşir. Yani cumartesi ilişki olmadı diye üzülmeli miyim

Bende hep böyle oluyordu ve o koyulaşmada yumurtluyordum. Her zaman tam pozitif çıkmıyor.

Bende hep böyle oluyordu ve o koyulaşmada yumurtluyordum. Her zaman tam pozitif çıkmıyor.
Gecen ay da olmadi ondan onceki 2 ay yapmamstm ama oncesnde yaptgmda hep görüyordum aslnda cift cizgiyi..
Ovulasyon donemi kayar mi? Yani bikac ay oncesnde reglden 1 hafta sonrayken smdi reglden hemen sonraki gun olabilir mi?

Değişebilir tabiki o yüzden test yapılıyor ama 1 hafta oynar mı bilmiyorum. Test markasından o gün alınan sıvıya kadar her şey etkiliyor. Regl bitiminden döngünün 20. gününe kadar (döngünüz 28 gün diye varsayıyorum) yaklaşık 2 hafta düzenli ilişki oluyorsa bence bu kadar takılmaya gerek yok.

Size son iki gün ki ovülasyon testlerimi göstermek istiyorum kızlar sizce gebelik var mıdır yarın gebelik testi yapmalı miyim
20200623_180211.webp
20200622_154345.webp

Back
X