- 11 Haziran 2020
- 91
- 16
- 38
- 30
- Konu Sahibi nimesay aslan
merhaba bu ay ovulasyon testi kullandım adetime 3 gun var ama silik çıkıyor gebelik yok mudur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bu ay ovulasyon testi kullandım adetime 3 gun var ama silik çıkıyor gebelik yok mudur
Bir sey sormak istyorum. Yardimci olur musunuz? Regl bitiminde hemen test yapmya baslamadm. Cunku hani akıntı vb belirti yoktu. Zaten hemen biter bitmez hic cift cizgi gormemstm. Dun degil oncesi gun ikinci cizgi koyuydu ama digeri kadar degildi..bugun ve dün siliklesti..ben ovulasyonu kaçırdım mı acaba? Yoksa siliklesen cizgi sonra yeniden belirginlesir mi?
Hadi ya ama hic o kadar erkn olmamstiKaçırmışsın malesef
Hadi ya ama hic o kadar erkn olmamsti![]()
Bende hep böyle oluyordu ve o koyulaşmada yumurtluyordum. Her zaman tam pozitif çıkmıyor.Bir sey sormak istyorum. Yardimci olur musunuz? Regl bitiminde hemen test yapmya baslamadm. Cunku hani akıntı vb belirti yoktu. Zaten hemen biter bitmez hic cift cizgi gormemstm. Dun degil oncesi gun ikinci cizgi koyuydu ama digeri kadar degildi..bugun ve dün siliklesti..ben ovulasyonu kaçırdım mı acaba? Yoksa siliklesen cizgi sonra yeniden belirginlesir mi?
Gecen ay da olmadi ondan onceki 2 ay yapmamstm ama oncesnde yaptgmda hep görüyordum aslnda cift cizgiyi..Bende hep böyle oluyordu ve o koyulaşmada yumurtluyordum. Her zaman tam pozitif çıkmıyor.