- Konu Sahibi Minmin2626
Hayırlısı olsun canım hakkındaOvitrelle kullandım. Aslında daha once cok kullandım hem ovitrelle hem pregnil. Ama pregnil artık piyasada kalmamış. O yüzden ovitrelle kullanmak zorunda kaldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım hakkındaOvitrelle kullandım. Aslında daha once cok kullandım hem ovitrelle hem pregnil. Ama pregnil artık piyasada kalmamış. O yüzden ovitrelle kullanmak zorunda kaldım.
Canım sonuç ne oldu benim yine birşey olmadı bu ay fakülte hastanesinde tedavi oluyorum bana da yumurta geliştirme iğnesi verdiler adet 2. Günü başladım sebepsiz infertilite teşhisi kondu bugün son iğneli vuruncam yarın kontrol asilamami yumurta catlatma tedavisini birşey de demediler yarın öğreneceğim neymisBiliyorum kuzumçatlamamis. Bugun catlatma iğnesi kullandım. Bakalım sonuc ne olacak
Benim durum çok karışık bugün 11. Gunum kan verdim ultrasyona girdim idrar testi yaptim simdi hala silik ikinci cizgi. Ultrasyonda rahim 6 mm ince hemen ilaca basliycam teste göre. Ama bana ya kist yada tekrar bir yumurta daha olmuş dedi. Bende kistse eğer yumurta catlamamis demekki dedim. Ama kist 21 mm çıktı. O da belki sonradan oluşan yumurtadir. 9. Gün kanda pozitifse çatlamış tır dedi offf ne zor süreçlerCanım sonuç ne oldu benim yine birşey olmadı bu ay fakülte hastanesinde tedavi oluyorum bana da yumurta geliştirme iğnesi verdiler adet 2. Günü başladım sebepsiz infertilite teşhisi kondu bugün son iğneli vuruncam yarın kontrol asilamami yumurta catlatma tedavisini birşey de demediler yarın öğreneceğim neymis
Akşam tekrarlayın başlamış yumurtlamaEki Görüntüle 2714804 kizlar daha pik değil dimi?
Hayırlısı olsun cnm bakalım bende yarın yumurta olmuş mu kontrole gideceğim bgn5.iğneyi vurundan adetim i kestiBenim olmadi kizlar bu ay
Akşam tekrarlayın başlamış yumurtlama
Evet bugünü değerlendirin açık renk e dönmeye başladığında yumurta çatladığı anlamına geliyorEki Görüntüle 2714935 şimdi yeniledim biraz daha koyulasmis
Çatladığı gün değerlendirsek olur mu acaba şimdi yaptim yeni testi biraz daha açılmış sanki renkEvet bugünü değerlendirin açık renk e dönmeye başladığında yumurta çatladığı anlamına geliyor