Ovulasyon testi

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Merhaba arkadaşlar. Bir dahaki aya gebelik düşünüyorum. Bu aydan baslayacagim regl biter bitmez ovulasyon testine. Regl günlerim belli olmuyor ve kız bebek istiyorum. O yüzden yumurtlamadan üç gün önce bırakmam lazım okuduklarim kadarıyla.

Şimdi hanımlar, t cizgisi ve c çizgisi koyu olunca yumurtlama deniliyor ya, peki t cizgisi hayalet çizgi, silik cizgi ya da tam koyu olmayan çizgi olunca ne yapacağım. İlişkiyi neyi görünce bırakmalıyım. Kız bebek istiyorum, iki koyu çizgiye kadar mı devam edeceğim ki yanlış bu. Ben neyi görünce bırakacağım? İlk defa yapacağım. Yardım

Hanımlar yok mu bana bu konuyu kısaca özetleyecek bir arkadas

Ovulasyon testinde ultra pik goreceginiz gunden 2 gun once iliskiyi birakin. Iliski olacagi gun iki iliski olsun birincisi korunmali, ikincisi iceriye. Asidik beslenin bol yogurt ve sut. Iliski oncesi yuzeysel sirkeli vajinal dus yapabilrsiniz. Tuzu az tuketmeye dikkat edin, Adetiniz bittiginde gunasiri iliski olsun ama korunmali olsun. Ama mutlaka deneme olacagi gun iki iliski olsun ilk korumali iliskide y'ler gitsin ki ikinci iliski de x'lerin sansi daha yuksek olsun.

Ovulasyon testinde ultra pik goreceginiz gunden 2 gun once iliskiyi birakin. Iliski olacagi gun iki iliski olsun birincisi korunmali, ikincisi iceriye. Asidik beslenin bol yogurt ve sut. Iliski oncesi yuzeysel sirkeli vajinal dus yapabilrsiniz. Tuzu az tuketmeye dikkat edin, Adetiniz bittiginde gunasiri iliski olsun ama korunmali olsun. Ama mutlaka deneme olacagi gun iki iliski olsun ilk korumali iliskide y'ler gitsin ki ikinci iliski de x'lerin sansi daha yuksek olsun.

Sirkeli duşu siz yaptiniz mi? Ben burada sirkeli duş dedim, herkes hasta olursun, hiç cocugun olmaz, olmaz öyle şey dedi ve beni vazgecirdi. Yüzeysel nasıl oluyor? Verdiğiniz bilgiler çok güzel.

pik gunlerini degerlendirip siliklesme baslayinca degerlendiremedim kizim olacak

Pik gunleri, iki koyu çizgi değil mi? Öyle olunca yumurta çatlıyor demek mi acaba yoksa siliklesince mi çatlıyor?

Sirkeli duşu siz yaptiniz mi? Ben burada sirkeli duş dedim, herkes hasta olursun, hiç cocugun olmaz, olmaz öyle şey dedi ve beni vazgecirdi. Yüzeysel nasıl oluyor? Verdiğiniz bilgiler çok güzel.
Ben erkek istedigim icin sirke yapmadim,karbonat denedim hep ama kizim olacak.
1lt suyun icine 2 kasik sirke koyun. Cok icerilere girmeden dis tarafi yikayin.

Ben erkek istedigim icin sirke yapmadim,karbonat denedim hep ama kizim olacak.
1lt suyun icine 2 kasik sirke koyun. Cok icerilere girmeden dis tarafi yikayin.
Bu ölçüyü ben 1/1 diye biliyorum deneyen arkadaşlar bu şekilde yapmıştı 2 kaşık sirke fazla olabilir

1 bardağa 1 kaşık koyanlar var, ben 1 litreye 2 kaşık diyorum, ama kafama göre değil bi doktordan duyduk.

Merhaba. Doktor elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi dedi? Buradakiler beni vazgecirmisti, hasta olursun, hamile kalmazsın diyerek ama galiba ben de deneyeceğim. Peki bunu yapıp kızı olan oldu mu etrafinizda?

Merhaba. Doktor elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi dedi? Buradakiler beni vazgecirmisti, hasta olursun, hamile kalmazsın diyerek ama galiba ben de deneyeceğim. Peki bunu yapıp kızı olan oldu mu etrafinizda?
Evet var etrafında görümcelerim bizzat denedi, elma sirkesi evet,bence denemekten zarar gelmez. Sonuçta içini yıkamayacaksın yüzeysel olacak

Burdan bir arkadaş 3 yıl önce beyaz sirke (yanlış hatırlamıyorsam) ile vajinaya enjekte ederek kazına hamile kalmıştı.bende beyaz sirke olarak biliyorum

Hanımlar beyaz ama mesela beyaz üzümde var o alkali yapmıyor elma kadar. Elmayı son son deneteceksiniz bana, tehlikeye atacam kendimi : ))))

Back
X