Ovulasyon testi

borasu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
98
73
18
32
Merhaba kizlar ovulasyon testi nasıl yapılıyor nelere dikkat etmeliyim bu ay ilk defa ovulasyon testi yapcam

Merhaba kizlar ovulasyon testi nasıl yapılıyor nelere dikkat etmeliyim bu ay ilk defa ovulasyon testi yapcam
Ben yapmadım ama burada ogrendiklerimle şunlari yazabilirim. Sabah idrariyla her gun ayni saatlerde yapın. Testlere numaralandirma yapin. Eski testleri atmayin alt alta dizip siralama yapin. En yüksek seviyeyi bu sekilde daha net görebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim bu ay ovulasyon denicem inşallah hamile kalırım

Canım ilk idrarınla yapma bende yapıyorum çünkü hergün birtane olmak şartıyla test yap . Testin normal kaset testiyse hamilelik testi gibi 2-3 damla damlatıcan aynı gebelik testi olduğu gibi
Ben kullanıyorum yapıyorum laboquick ovulasyon testi tavsiye ederim

Merhaba ovulasyon testi sabah idrarıyla yapılmaz yanlış sonuç verir saat 10ile 5 arasında yapılması önerilir ve yapılmadan 2-3 saat öncesinde sıvı alımını bırakmalısınız .

Merhaba ovulasyon testi sabah idrarıyla yapılmaz yanlış sonuç verir saat 10ile 5 arasında yapılması önerilir ve yapılmadan 2-3 saat öncesinde sıvı alımını bırakmalısınız .
Konu sahibi hemen bunu okumali. Ben de buradan boyle okumustum yanlismis demek ki. Simdi öğrendim. B borasu

Adetimin bugün 21.günü yumurtlama yakınmı acaba sizce

Eklentiler

• 78FB4D17-5B1F-4B7E-ADFF-B08303A414AC.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…