- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yumurtlama günüMerhaba arkadaşlar ovulasyon testi yaptım adetim bittikten sonra 10. Günün ovilasyon takibi sonucu. Sizce yumurtlama günü bugün müTest bu şekilde hemen çıktı
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testi yaptım adetim bittikten sonra 10. Günün ovilasyon takibi sonucu. Sizce yumurtlama günü bugün müTest bu şekilde hemen çıktı
Yarın bir daha yapın bakalım testi. Resmini eklersiniz buraya pik olmuş gibiMerhaba arkadaşlar ovulasyon testi yaptım adetim bittikten sonra 10. Günün ovilasyon takibi sonucu. Sizce yumurtlama günü bugün müTest bu şekilde hemen çıktı
Yarın bir daha yapın bakalım testi. Resmini eklersiniz buraya pik olmuş gibi
Bunu da bugün yaptım sizce ?Yarın bir daha yapın bakalım testi. Resmini eklersiniz buraya pik olmuş gibi
Bunu da bugün yaptım sizce ?
Yarın bir daha yapın bakalım testi. Resmini eklersiniz buraya pik olmuş gibi
Tamam yarın da resim atarım canımBugünü değerlendirin sanki bugün yumurtlama var gibi yarın da yapın bakalım çatlayacak mı
Merhaba pik olmamış daha. Bence yapmaya devam et koyulaşmaya başlıyor çünkü.Merhabalar bende bu ay ovülasyon testi yaptın .rica etsem bakabilirmisiniz ? Eki Görüntüle 2734336 Eki Görüntüle 2734337
Yapmaya devamMerhabalar bende bu ay ovülasyon testi yaptın .rica etsem bakabilirmisiniz ? Eki Görüntüle 2734336 Eki Görüntüle 2734337
Testi yapmaya devam edinMerhabalar bende bu ay ovülasyon testi yaptın .rica etsem bakabilirmisiniz ? Eki Görüntüle 2734336 Eki Görüntüle 2734337
Daha pik olmamışMerhabalar bende bu ay ovülasyon testi yaptın .rica etsem bakabilirmisiniz ? Eki Görüntüle 2734336 Eki Görüntüle 2734337
Testinize devam etmelisiniz daha koyu olacaktir degerlendirmeleride gun asiri yapin benceMerhabalar bende bu ay ovülasyon testi yaptın .rica etsem bakabilirmisiniz ? Eki Görüntüle 2734336 Eki Görüntüle 2734337
8/9 da yumurtlama olmuş yapmaya devam edin çatlayacak mı diye.
Bugün ovu testi yapayım dedim, 2 saat önce c vitamini içtim suda eriyenlerden ondan sonra sıvıyı kestim, içtikten yarım saat sonra lavaboya gittim idrar seyrek çıkmasın diye. 2 saat sonra testi yaptım ama idrarın üstünde resmen yağ tabakası vardı ve test çok silik çıktı. Hatalı olma ihtimali var mıdır sizce vitaminden dolayı?ha bide vajinal mantar çıktı dün gece fitil kullandım, bunlar testi etkiler mi acabaTestinize devam etmelisiniz daha koyu olacaktir degerlendirmeleride gun asiri yapin bence![]()
Olabilir canim saat 5e dogru tekrar dene istersen aksam saat 8-10 arasi siviyi keserek yapabilirsin garanti olsun.Bugün ovu testi yapayım dedim, 2 saat önce c vitamini içtim suda eriyenlerden ondan sonra sıvıyı kestim, içtikten yarım saat sonra lavaboya gittim idrar seyrek çıkmasın diye. 2 saat sonra testi yaptım ama idrarın üstünde resmen yağ tabakası vardı ve test çok silik çıktı. Hatalı olma ihtimali var mıdır sizce vitaminden dolayı?