Gebeliğe Hazırlık OVÜLASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mervecim öncelikle herşey gönlünce olsun dilerim ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum sen lütfen devam et bırakma daha yumurtlaman olmamış tabiki inşallah onların değimiyle olmuştur hamile kalırsın fakat çok iyi tecrübe sahibiyim bu testler hakkında seni üzmek içinde demiyorum bunu lakin devam etmeliydin teste bende böyle şeyler yaşadım birgebeningünlüğü ablam var intagram da onun sayesinde birşeyler öğrendim. Daha da konu hakkında bilgi sahibi olmak istersen YouTube videolarını izle canım.
Canım benim çok tşk ederim🙏mutlaka takip edecem.bu ayki ovulasyon testlerim bu şekildeydi sonraki günler hep silik zaten nerdeyse gozukmucek şekilde o yüzden devam etmedim canım.yinede biraz olsun koyu olan günleri degerlendirdim . gün aşırı birlikteligim oldu canım afedersin.33 yada 35 günde bir oluorum ben.pko yum ama kilom tüylenmem yok 1 seneyi geçmiştir korunmayali ama sonuç negatif.4 günüm var reglime bugün idrar testi yaptım negatifti.en son bu halinde bıraktım testi

Eklentiler

• 20210121_161419.webp
    20210121_161419.webp
    14 KB · Görüntüleme: 39
  • 20210121_161413.webp
    20210121_161413.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 45
Canım benim çok tşk ederim🙏mutlaka takip edecem.bu ayki ovulasyon testlerim bu şekildeydi sonraki günler hep silik zaten nerdeyse gozukmucek şekilde o yüzden devam etmedim canım.yinede biraz olsun koyu olan günleri degerlendirdim . gün aşırı birlikteligim oldu canım afedersin.33 yada 35 günde bir oluorum ben.pko yum ama kilom tüylenmem yok 1 seneyi geçmiştir korunmayali ama sonuç negatif.4 günüm var reglime bugün idrar testi yaptım negatifti.en son bu halinde bıraktım testi
Şöyle anlatayım zaten pko olduğun için yumurtlaman geç olgunlaşıp geç çatlaman olabilir en güzel yapman adetin son gününe kadar yılmadan yapıyor olman en iyi tecrübe olur senin için. Pko olup adetine son üç gün kala pik görüp ilişki yaşayıp sonra adet olup hamile kalan bile var. Belki düşününce mantıklı olmuyor fakat bunu da yaşayanlar var. Ben senin yazdıklarını anlıyorum zaten adet düzenliğinde pko oluyor yani bu da engelliyor bazı ay yumurtanın gelişmesini çatlamasını. Herşey takdir ilahi olacaksa pko oymuş buymuş hiç engel olamaz ama bizlerde yorulmadan olmuyor diye düşünüyorum her insan bir değil ki 😊bende şimdi bu testlerden yapıyorum bakalım ne olur 😀yılmadan bıkmadan devam 😍🙈

Kızlar bugün benimde yumurtlama günüm belli ki ama bu tam olarak yumurtlamamı yoksa pik mi ona karar veremedim sizce ?
Bundan önceki testlerin yok mu peki? Benim böyle olmuştu yumurtlama olmuş lakin sen bunu değerlendir 😀tekrar yapmaya devam et ki silikleşti demek çatlamış yumurtlama bırakma yani canım 😊

Bende pcosum. 5 aylık evliyim regl düzenim tamamen değişti 45. Gün yumurtlama gördüm. Yumurtladım çatlama da oldu bugün yaptık düne göre daha koyu anlamadım

Eklentiler

• IMG20210901183020.webp
    IMG20210901183020.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 29
Bende pcosum. 5 aylık evliyim regl düzenim tamamen değişti 45. Gün yumurtlama gördüm. Yumurtladım çatlama da oldu bugün yaptık düne göre daha koyu anlamadım
Lh seviyesi arada bir vücudumuzda değişebiliyor canım benim yumurtlanın üzerinden kaç gün geçmiş oldu daha erken

Back
X