Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizkokusu123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
180
59
13
25
Arkadaşlar ovulasyon testi yapacağım bugün ama az önce bir bardak su içtim sıkıntı olur mu? Sivi tuketmeyin icmeyin yazan olmuş başkasına

2 saat öncesinde kesmek iyi oluyormuş. 1 su bardağı o kadar etkilemez bence
Ben yinede her ihtimale karşı 2 saat sonra yapayım o zaman. Bide cumartesi günü çok silik çıkmıştı, şimdi belirgin çıkar mı ki? Hesaplarima göre bugün yumurtlama günüm. Herkesin testi yavaş yavaş belirginleşmiş gün gün yani. Ben daha 1 tane yaptım

12de su ictiginizi varsayarsak 14.00de yapabilirsin. Buraya da at testi yapinca :)

Eklentiler

• IMG_20210327_194020.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20210329_150108.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 53
12de su ictiginizi varsayarsak 14.00de yapabilirsin. Buraya da at testi yapinca :)
ilk testim cumartesi günü yapıldı, sonraki testim bugün az önce yapıldı. Bu ne demek lütfen yardım eder misiniz? Bugün normalde hesaplarima göre yumurtlama günüm

Eklentiler

• IMG_20210327_194020.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20210329_150108.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 44
A keşke yapmaya devam etseydiniz. Benim kimsenin pik demeyeceği haldeyken meğer pik olmuş ve ertesi gün çatlamış. Bu ay gebelik olmazsa 12 saatte 1 yapmayı düşünüyorum testleri

ilk testim cumartesi günü yapıldı, sonraki testim bugün az önce yapıldı. Bu ne demek lütfen yardım eder misiniz? Bugün normalde hesaplarima göre yumurtlama günüm
2 günde 1 şeklinde değerlendirip pik görüp çatladığını düşününce de önceki gün değerlendirseniz de değerlendirin bence

Gördünüz dimi testimi? Bugün tekrar yapayım mı ki akşama doğru
Akşam ya da yarın yaptığınızda koyulaşırsa daha pik olmamış demektir. Ama bence değerlendirin mutlaka akşamı. Bana doktor ihtimal olan 2 gün üst üste yazmıştı

Akşam ya da yarın yaptığınızda koyulaşırsa daha pik olmamış demektir. Ama bence değerlendirin mutlaka akşamı. Bana doktor ihtimal olan 2 gün üst üste yazmıştı
Tamamdır o zaman teşekkür ederim, bugün akşam tekrar yapmak istiyorum çünkü birinin daha benimki gibi çıkmış sonra gün içinde testi tekrar yapmış pik çıkmış. İnşAllah hamile kalırım çok istiyorum çünkü. Dua edicem bol bol. Sizlerden de dua bekliyorum

Biraz gec gordum yazdiklarini kusura bakma. Evet her gun hatta gunde iki kere bile ovuslasyon testi yapabilirsin kacirmamak icin. Bazilarinda ovulasyon cok kisa surer cunku. Bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…