- 27 Mart 2021
- 180
- 59
- 13
- 25
- Konu Sahibi Denizkokusu123
Arkadaşlar ovulasyon testi yapacağım bugün ama az önce bir bardak su içtim sıkıntı olur mu? Sivi tuketmeyin icmeyin yazan olmuş başkasına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 saat öncesinde kesmek iyi oluyormuş. 1 su bardağı o kadar etkilemez benceArkadaşlar ovulasyon testi yapacağım bugün ama az önce bir bardak su içtim sıkıntı olur mu? Sivi tuketmeyin icmeyin yazan olmuş başkasına
Ben yinede her ihtimale karşı 2 saat sonra yapayım o zaman. Bide cumartesi günü çok silik çıkmıştı, şimdi belirgin çıkar mı ki? Hesaplarima göre bugün yumurtlama günüm. Herkesin testi yavaş yavaş belirginleşmiş gün gün yani. Ben daha 1 tane yaptım2 saat öncesinde kesmek iyi oluyormuş. 1 su bardağı o kadar etkilemez bence
12de su ictiginizi varsayarsak 14.00de yapabilirsin. Buraya da at testi yapinca :)Ben yinede her ihtimale karşı 2 saat sonra yapayım o zaman. Bide cumartesi günü çok silik çıkmıştı, şimdi belirgin çıkar mı ki? Hesaplarima göre bugün yumurtlama günüm. Herkesin testi yavaş yavaş belirginleşmiş gün gün yani. Ben daha 1 tane yaptım
İnşAllah doğru çıkarda üzülmem, herkeste aynı olmuyormuş galiba. İnşallah atacağım sonucu12de su ictiginizi varsayarsak 14.00de yapabilirsin. Buraya da at testi yapinca :)
12de su ictiginizi varsayarsak 14.00de yapabilirsin. Buraya da at testi yapinca
12de su ictiginizi varsayarsak 14.00de yapabilirsin. Buraya da at testi yapinca
ilkk testim cumartesi günü yapıldı, sonraki testim bugün az önce yapıldı. Bu ne demek lütfen yardım eder misiniz
ilk testim cumartesi günü yapıldı, sonraki testim bugün az önce yapıldı. Bu ne demek lütfen yardım eder misiniz? Bugün normalde hesaplarima göre yumurtlama günüm12de su ictiginizi varsayarsak 14.00de yapabilirsin. Buraya da at testi yapinca :)
A keşke yapmaya devam etseydiniz. Benim kimsenin pik demeyeceği haldeyken meğer pik olmuş ve ertesi gün çatlamış. Bu ay gebelik olmazsa 12 saatte 1 yapmayı düşünüyorum testleriBen yinede her ihtimale karşı 2 saat sonra yapayım o zaman. Bide cumartesi günü çok silik çıkmıştı, şimdi belirgin çıkar mı ki? Hesaplarima göre bugün yumurtlama günüm. Herkesin testi yavaş yavaş belirginleşmiş gün gün yani. Ben daha 1 tane yaptım
2 günde 1 şeklinde değerlendirip pik görüp çatladığını düşününce de önceki gün değerlendirseniz de değerlendirin benceilk testim cumartesi günü yapıldı, sonraki testim bugün az önce yapıldı. Bu ne demek lütfen yardım eder misiniz? Bugün normalde hesaplarima göre yumurtlama günüm
Gördünüz dimi testimi? Bugün tekrar yapayım mı ki akşama doğru2 günde 1 şeklinde değerlendirip pik görüp çatladığını düşününce de önceki gün değerlendirseniz de değerlendirin bence
Akşam ya da yarın yaptığınızda koyulaşırsa daha pik olmamış demektir. Ama bence değerlendirin mutlaka akşamı. Bana doktor ihtimal olan 2 gün üst üste yazmıştıGördünüz dimi testimi? Bugün tekrar yapayım mı ki akşama doğru
Tamamdır o zaman teşekkür ederim, bugün akşam tekrar yapmak istiyorum çünkü birinin daha benimki gibi çıkmış sonra gün içinde testi tekrar yapmış pik çıkmış. İnşAllah hamile kalırım çok istiyorum çünkü. Dua edicem bol bol. Sizlerden de dua bekliyorumAkşam ya da yarın yaptığınızda koyulaşırsa daha pik olmamış demektir. Ama bence değerlendirin mutlaka akşamı. Bana doktor ihtimal olan 2 gün üst üste yazmıştı
Biraz gec gordum yazdiklarini kusura bakma. Evet her gun hatta gunde iki kere bile ovuslasyon testi yapabilirsin kacirmamak icin. Bazilarinda ovulasyon cok kisa surer cunku. Bol sansTamamdır o zaman teşekkür ederim, bugün akşam tekrar yapmak istiyorum çünkü birinin daha benimki gibi çıkmış sonra gün içinde testi tekrar yapmış pik çıkmış. İnşAllah hamile kalırım çok istiyorum çünkü. Dua edicem bol bol. Sizlerden de dua bekliyorum![]()