Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapılmaz demedim zaten nasıl yapmam gerektiğini sormuştum sadeceOruçluyken niye ovülasyon yapılmasın ki daha iyi işte uzun zamandır sıvı alımı olmamış olur
Bence aynı şekilde yapmaya devam edebilsinYapılmaz demedim zaten nasıl yapmam gerektiğini sormuştum sadeceteşekkür ederim
![]()
Aynı şekılde devam et aynı saate canımmArkadaşlar oruçluyken ovulasyon testini nasıl yapıyorsunuz? Ben 9 gündür öğlen yapıyorum yine öyle devam mı etmeliyim?
Teşekkür ederimBence aynı şekilde yapmaya devam edebilsin
Çok teşekkürlerAynı şekılde devam et aynı saate canımm![]()
Yok canım daha olmamış ama normalde olması gereken 2 3 yada 4güne koyulaşır bak benım örneğimi atayım sana fıkır olur belkı:))Kızlar bı testime baka bilir misiniz pik olmuş mu Eki Görüntüle 2825283
Saat 11 gibi vs ypsak olur mu ?Bence aynı şekilde yapmaya devam edebilsin
İlk idrarla yapmadığın sürece pek sıkıntı olmaz canımSaat 11 gibi vs ypsak olur mu ?
Tamamdir , gunde 2 defa yapacaksak arada kac saat olmaliİlk idrarla yapmadığın sürece pek sıkıntı olmaz canım
Tamamdir , gunde 2 defa yapacaksak arada kac saat olmali
Bugün koyulaşti canım teşekkür ederim cevap verdiğin içinYok canım daha olmamış ama normalde olması gereken 2 3 yada 4güne koyulaşır bak benım örneğimi atayım sana fıkır olur belkı:))
Bugün yumutlama günün canim değerlendir Perşembe cuma cumartesi günleriBenim kime de bakar mısınız?
Çok teşekkür ederim canımBugün yumutlama günün canim değerlendir Perşembe cuma cumartesi günleri
Yumurtlama canm senınde o günü ve sonrakı ıkı gibi değerlendırmem gerekBenim kime de bakar mısınız?
Ne demek canımmBugün koyulaşti canım teşekkür ederim cevap verdiğin için
İnşALLAH canım benim dua et ne olurNe demek canımmbugun ve sonrakı iki günü değerlendir gerisi rabbimden inşallah 🕊
![]()