Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar pko hastasıyım ovulasyon testim bu şekilde acaba pko olduğum için mi yoksa yumurtlamam yaklaştığı için mi normalde cuma günü yumurtlamam ama tabi polikistik overlarda çok belli olmuyor yumurtlama zamanı
Bende de pko var ve her zaman tam koyulaşmıyor. Bence her ihtimale karşı günaşırı değerlendirmeye başlayın. Bazen çok kısa süre koyu oluyor sanırım öyle olunca da kaçıyor.
Arkadaşlar pko hastasıyım ovulasyon testim bu şekilde acaba pko olduğum için mi yoksa yumurtlamam yaklaştığı için mi normalde cuma günü yumurtlamam ama tabi polikistik overlarda çok belli olmuyor yumurtlama zamanı
Testi yapmaya devam edin bnce ve gün aşırı ilişkiye girin.Ne zaman yumurtlama olacağını hiç bilemiyoruz.size tavsiyem düzenli ilişki ve testte koyu çizgiyi gördükten sonra silikleşene kadar devam edin.hakkınızda hayırlısı