Ovulasyon testi

minikbirii

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
80
22
18
27
Arkadaşlar pko hastasıyım ovulasyon testim bu şekilde acaba pko olduğum için mi yoksa yumurtlamam yaklaştığı için mi normalde cuma günü yumurtlamam ama tabi polikistik overlarda çok belli olmuyor yumurtlama zamanı

Eklentiler

• 5BC8F149-2ECC-42F1-A7A9-C59A05BA3693.webp
    5BC8F149-2ECC-42F1-A7A9-C59A05BA3693.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 48
Yumurtlamana az kalmıs canım benimde yumurtalama gününden bir kaç gün önce böyle hafif hafif koyulmustu

Bende de pko var ve her zaman tam koyulaşmıyor. Bence her ihtimale karşı günaşırı değerlendirmeye başlayın. Bazen çok kısa süre koyu oluyor sanırım öyle olunca da kaçıyor.

Arkadaşlar pko hastasıyım ovulasyon testim bu şekilde acaba pko olduğum için mi yoksa yumurtlamam yaklaştığı için mi normalde cuma günü yumurtlamam ama tabi polikistik overlarda çok belli olmuyor yumurtlama zamanı
Testi yapmaya devam edin bnce ve gün aşırı ilişkiye girin.Ne zaman yumurtlama olacağını hiç bilemiyoruz.size tavsiyem düzenli ilişki ve testte koyu çizgiyi gördükten sonra silikleşene kadar devam edin.hakkınızda hayırlısı

Devamet bendede bu şekilde oluyordu adetten 9 gün sonra günümü yakaladım 11 günde de test çizgim silindi sanırım çatlamam gerçekleşti

Back
X