Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
234
111
103
29
Hanımlar merhabaa, ilk defa ovulasyon testi yapacağım yardiminiza ihtiyacım vaaaar lütfen yardımcı olur musunuz 😊 Artımed markası testin, sabah ilk idrarla değil ikinci idrar ile mı yapılacak acabaa

Hanımlar merhabaa, ilk defa ovulasyon testi yapacağım yardiminiza ihtiyacım vaaaar lütfen yardımcı olur musunuz 😊 Artımed markası testin, sabah ilk idrarla değil ikinci idrar ile mı yapılacak acabaa
Evt sabah ilk idrarinizi yaptiktan snra 4 saat sıvı alimi olmuyacak diye biliyorum snra yapablrsiniz ben hic kullnmadm kullanan arkadaslar daha ayrintili yazar

Testin kullanma kılavuzunda 2 saat diyor bende 2 saat icmiycem bakalım tesekkurler

Merhaba canım bnde ovulasyon testi kullanıyorm. İlk idrarla olmayacak. Iki saat sıvı alımı yapma. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış yumurtlama kaçmasın. On dk olan sonucu çek at. Bir kağıda yapıştır adetin kaçıncı günü ve tarih yaz

Merhaba canım bnde ovulasyon testi kullanıyorm. İlk idrarla olmayacak. Iki saat sıvı alımı yapma. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış yumurtlama kaçmasın. On dk olan sonucu çek at. Bir kağıda yapıştır adetin kaçıncı günü ve tarih yaz
Tamamdır fotoğrafını atacağım çok teşekkür ederim

Evt sabah ilk idrarinizi yaptiktan snra 4 saat sıvı alimi olmuyacak diye biliyorum snra yapablrsiniz ben hic kullnmadm kullanan arkadaslar daha ayrintili yazar
1620466021257649958058.webp

Negatif sanırım anlayanlar yazabilir mi
negatif galiba anlayanlar yazabilir miii

Merhaba bana da yardimci olur musunuz? pcosluyum ve 2 ay once kimyasal gebelik yasadim. tam pik oldu catladi siliklesti derken test tekrardan koyulasti. yardimci olun

Eklentiler

• F4D22429-03B0-4389-A4AB-F97D129DD4B1.webp
    F4D22429-03B0-4389-A4AB-F97D129DD4B1.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 188
Bende ilk defa bu ay kullanmaya başladım dün belli belirsiz ikinci çizgi varken bugün 2. Çizgi çıkmadı bile. Adetin 12. Günü 35 günde bir oluyorum ve bugün şeffaf akıntım yoğundu ama testte birşey yoktu

Bende ilk defa bu ay kullanmaya başladım dün belli belirsiz ikinci çizgi varken bugün 2. Çizgi çıkmadı bile. Adetin 12. Günü 35 günde bir oluyorum ve bugün şeffaf akıntım yoğundu ama testte birşey yoktu
benim de adetin 18. gunu bugun ve sanki catlamis gibi hissediyorum nedense ama teste gore tam pik yapmamis gibi. en dogru bilgiyi testler degil bedenimiz soyluyor sanirim

Back
X