- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi Blackswan17
Kızlar ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapanlar. Regliniz yumurtlamadan 14 gün sonra mı başlıyor kesin. Uzun süre takip yapıp deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de test yapmadığım zaman adetim gecikince acaba gebe miyim diye içimde bir ümit oluyordu ama hep hüsran artık ovulasyon testiyle takip ettiğim için gecikme söz konusu olmuyor tabiTeşekkür ederim canım . Cevap için bende 2 seferdir yapıyorum bakalım Şubat ayında yaptım ilk 14 gün sonra olmuştu. Geçen ay ara vermek zorunda kaldım ama reglim 2 aydır beklediğim günde gelmiyor. Ovulasyon testine göre hesaplayinca 14 gün benim regl beklediğim tarih oluyor ama geçen aylar gibi olursa bat tan 4 gün sonra regl olurum. Gebelik Testi konusunda kararsız kaldım. Adet gecikti diye bile sevinemicem artık sanırım 2 ay üst üste aynı hüsrana uğradım çünkü onun için bu ayda aynısını yaşamak istemiyorum.![]()
Bunu öğrendiğim iyi oldu bak kendimi 14. Güne kodlamam en azından. Normalde 26. 27. gün gelen adetim 2 aydır 30 günü geçiyor ve her ayın 26 sında gelmiş 3 aydır bunu farkettim bugün. En iyisi Mayıs 26 yı bekliyim ben 22 sine hazırlamıyım kendimi. Testi de erkenden yapmam hem yumurtlamaya güvenip. Gerçi yumurtlamadan 14 gün sonra testte çıkar varsa gebelik diyorlar ama çıkmayanlarda duydum her bünye farklı demekki. Sabretmek gerekBen de test yapmadığım zaman adetim gecikince acaba gebe miyim diye içimde bir ümit oluyordu ama hep hüsran artık ovulasyon testiyle takip ettiğim için gecikme söz konusu olmuyor tabiama her ay aynı zamanda ovulasyon olmuyor işte testle takip etmeyince gecikme olunca insan ümitleniyor gerçi yumurtlamadan 10 gün sonra adet olan bir arkadaş görmüştüm dmeek ki kişiden kişiye değişebiliyor
Kesinlikle öyle sabretmek lazım en güzel gecikme olunca test yapmak ama sabır işteBunu öğrendiğim iyi oldu bak kendimi 14. Güne kodlamam en azından. Normalde 26. 27. gün gelen adetim 2 aydır 30 günü geçiyor ve her ayın 26 sında gelmiş 3 aydır bunu farkettim bugün. En iyisi Mayıs 26 yı bekliyim ben 22 sine hazırlamıyım kendimi. Testi de erkenden yapmam hem yumurtlamaya güvenip. Gerçi yumurtlamadan 14 gün sonra testte çıkar varsa gebelik diyorlar ama çıkmayanlarda duydum her bünye farklı demekki. Sabretmek gerek![]()
Yumurtlama günü ilişki olmuş sonuçta evet çatlama günü de olsa daha iyi olurdu tabi ama olacağı varsa tek günle bile olabiliyor üzmeyin kendinizi Allah gönlünüze göre versinYa hanımlar size bir şey sorucam. Benim 17. Gün pik oldu ilişkiye girdik. Daha öncesinde de girmiştik. 18 ve 19 da ilişki yaşamadım testlerimde hala koyuydu. Sadece 19. Gün pikten bir tık solmaya başlamıştı ama yine koyuydu. Bugün aynı saatte yaptım test ve baya silik çıktı. İlişkiye girdik ama sizce ben kaçırdım mı acaba o 18 ve 19. Gün ilişki olmadığı için. Bilmiyorum. Çatladıktan sonra 24 saat deniyor. Öyle ise dün beşte hala koyuydu bugün sabah çatlamış olsa 24 saat dolmasına daha var olmuş oluyor. Bir ablaya sordum o da bana geçmiş artık bitmiş dedi![]()
İnşallah canım Allah razı olsun. Bütün isteyenlere versin rabbimKesinlikle öyle sabretmek lazım en güzel gecikme olunca test yapmak ama sabır işteİnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evladın olur güzel düşünelim güzel olsun inşallah
![]()
Cümlemizden inşallah amin canımİnşallah canım Allah razı olsun. Bütün isteyenlere versin rabbim![]()
Kafanıza takmayın tek ilişkiyle de hamile kalan çok kişi var yeterki Allah nasip etsin. Bende önceside dahil çatlama yumurtlama bütün günleri değerlendirdim ama yine garantisi yok işte en uygun zamanı Rabbim bilir.Ya hanımlar size bir şey sorucam. Benim 17. Gün pik oldu ilişkiye girdik. Daha öncesinde de girmiştik. 18 ve 19 da ilişki yaşamadım testlerimde hala koyuydu. Sadece 19. Gün pikten bir tık solmaya başlamıştı ama yine koyuydu. Bugün aynı saatte yaptım test ve baya silik çıktı. İlişkiye girdik ama sizce ben kaçırdım mı acaba o 18 ve 19. Gün ilişki olmadığı için. Bilmiyorum. Çatladıktan sonra 24 saat deniyor. Öyle ise dün beşte hala koyuydu bugün sabah çatlamış olsa 24 saat dolmasına daha var olmuş oluyor. Bir ablaya sordum o da bana geçmiş artık bitmiş dedi![]()
Bugün saat beşte çatladığını gördüm be ilişki oldu zaten. Benim sorum şu pik günü değerlendirdim. 18 ve 19. Günü değerlendirmedim. Dün akşam üzeri beşte 19. Gün oluyor görsel de var koyuydu. Bugün ise aynı saatte silik çıktı. O abla da bana çatlamış hatta bitmiş dedi. Kafam karıştı dün hala koyu olan hadi diyelim gece çatladı ama 24 saat duruyor zaten biz de bu akşam afedersiniz değerlendirdik. Bana öyle bir dediki sanki artık geçmiş ümitlenme der gibiYumurtlama günü ilişki olmuş sonuçta evet çatlama günü de olsa daha iyi olurdu tabi ama olacağı varsa tek günle bile olabiliyor üzmeyin kendinizi Allah gönlünüze göre versin
Çatlama gördükten sonra 24 - 36 saat içersinde ilişki olmalı yani hâlâ Umut var demek budaBugün saat beşte çatladığını gördüm be ilişki oldu zaten. Benim sorum şu pik günü değerlendirdim. 18 ve 19. Günü değerlendirmedim. Dün akşam üzeri beşte 19. Gün oluyor görsel de var koyuydu. Bugün ise aynı saatte silik çıktı. O abla da bana çatlamış hatta bitmiş dedi. Kafam karıştı dün hala koyu olan hadi diyelim gece çatladı ama 24 saat duruyor zaten biz de bu akşam afedersiniz değerlendirdik. Bana öyle bir dediki sanki artık geçmiş ümitlenme der gibi
Öyle birşey olduğunu şu an ilk defa duydum o zaman sabah akşam test yapmamız gerekirdi hergün aynı saatte test yapıyorsanız öyle birşey olacağını sanmıyorumBugün saat beşte çatladığını gördüm be ilişki oldu zaten. Benim sorum şu pik günü değerlendirdim. 18 ve 19. Günü değerlendirmedim. Dün akşam üzeri beşte 19. Gün oluyor görsel de var koyuydu. Bugün ise aynı saatte silik çıktı. O abla da bana çatlamış hatta bitmiş dedi. Kafam karıştı dün hala koyu olan hadi diyelim gece çatladı ama 24 saat duruyor zaten biz de bu akşam afedersiniz değerlendirdik. Bana öyle bir dediki sanki artık geçmiş ümitlenme der gibi
Bence tam günlerinde değerlendirmişsiniz inşallah gebelik olurÖyle birşey olduğunu şu an ilk defa duydum o zaman sabah akşam test yapmamız gerekirdi hergün aynı saatte test yapıyorsanız öyle birşey olacağını sanmıyorum
Allah razı olsun çok mutlu oldum içime su serptiniz. Biliyor musunuz ben ilk defa bu kadar net çatlama gördüm. Dört aylık normal hormon tedavim oldu onda da doktorum bana tek sorun çatlama dedi. İlk hormon testi verdim fsh8 lh20 ploraktin38 çıktı. Bana pco başlangıcının dedi. Tedavi de iki kez çatladı iki kez kiste döndü. Amh verdim 5.24 çıktı. Rahim temiz eşimde sorun yok. Son ayımız bu eğer olmazsa tüp bebek başlıcağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben üç senedir bekliyorum dördüncü seneme girerken hamile olmuş olurum inşallahÇatlama gördükten sonra 24 ve 36 saat içersinde ilişki olmalı yani hâlâ Umut var demek buda![]()
Amin inşallahBence tam günlerinde değerlendirmişsiniz inşallah gebelik olur@nurecer
Senden de razı olsun canım sen gerekeni yapmışsın inşallah Allahta nasip eder. Sanada banada hepimize. Canını sıkma içini ferah tut stres çok büyük etken. İlk çocuğumda da birebir şahit oldum. En boşverdiğin anda oluveriyor.Allah razı olsun çok mutlu oldum içime su serptiniz. Biliyor musunuz ben ilk defa bu kadar net çatlama gördüm. Dört aylık normal hormon tedavim oldu onda da doktorum bana tek sorun çatlama dedi. İlk hormon testi verdim fsh8 lh20 ploraktin38 çıktı. Bana pco başlangıcının dedi. Tedavi de iki kez çatladı iki kez kiste döndü. Amh verdim 5.24 çıktı. Rahim temiz eşimde sorun yok. Son ayımız bu eğer olmazsa tüp bebek başlıcağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben üç senedir bekliyorum dördüncü seneme girerken hamile olmuş olurum inşallah![]()
Ben üç aydır ovü testi yapıyorum iki ay çatlamadı biliyordum ve adetlerim 40 günü bulmuştu. Pco başlangıcı olan biri olduğum halde normalde 28 ya da 30 da olurdum ama işte değişiyor demek ki. 14 - 16 - 18 bu günlere sarkabilir.Bunu öğrendiğim iyi oldu bak kendimi 14. Güne kodlamam en azından. Normalde 26. 27. gün gelen adetim 2 aydır 30 günü geçiyor ve her ayın 26 sında gelmiş 3 aydır bunu farkettim bugün. En iyisi Mayıs 26 yı bekliyim ben 22 sine hazırlamıyım kendimi. Testi de erkenden yapmam hem yumurtlamaya güvenip. Gerçi yumurtlamadan 14 gün sonra testte çıkar varsa gebelik diyorlar ama çıkmayanlarda duydum her bünye farklı demekki. Sabretmek gerek![]()