Ovulasyon testi

Ben üç aydır ovü testi yapıyorum iki ay çatlamadı biliyordum ve adetlerim 40 günü bulmuştu. Pco başlangıcı olan biri olduğum halde normalde 28 ya da 30 da olurdum ama işte değişiyor demek ki. 14 - 16 - 18 bu günlere sarkabilir.
Benim ilkinde çatladı çatlamadan tam 14 gün sonra regl oldum o ay geç oldu yumurtlama o yüzden regl de sarktı sanırım. Ama bu ay daha erken oldu yumurtlama bakalım görücez gerçekten hep 14 mü bende tecrübe etmiş olurum. 2 kez yapışım benimde.

Arkadaşlar mesela takvime gore Yumurtlama gunu cikmayip ovulasyon testinde takvimden oncesi ve sonrasi yumurtlamasını goren arkadaslarin yogun akıntısı veya agrisi oluyormu. Benim bu belirtiler hep takvime gore yumurtlama gunumde oluyor. Merak ettigim yumurtamasini testte gorup yogun akintisi olmayanda olabiliyor mu?

Ya hanımlar size bir şey sorucam. Benim 17. Gün pik oldu ilişkiye girdik. Daha öncesinde de girmiştik. 18 ve 19 da ilişki yaşamadım testlerimde hala koyuydu. Sadece 19. Gün pikten bir tık solmaya başlamıştı ama yine koyuydu. Bugün aynı saatte yaptım test ve baya silik çıktı. İlişkiye girdik ama sizce ben kaçırdım mı acaba o 18 ve 19. Gün ilişki olmadığı için. Bilmiyorum. Çatladıktan sonra 24 saat deniyor. Öyle ise dün beşte hala koyuydu bugün sabah çatlamış olsa 24 saat dolmasına daha var olmuş oluyor. Bir ablaya sordum o da bana geçmiş artık bitmiş dedi 🥺🥺
Ben 2022 ayının 8 nisanında tüp bebek ile biri kız diğer erkek ikiz annesi oldum. Hesabıma girince çektiğim sıkıntıları gördüm 🥰

Back
X