- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi Blackswan17
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha olmamış gözüküyor aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek mi yapiyorsunuz ? Birde idrar fazla mı damlatiyirsunuz bazıları dağılmış gibiTestlerime bakar mısınız bu kaset testlerden hiç birşey anlamadım benyumurtlama olmuş mu olmamış mı reglin 16. Günü bugün .
Aynı saatlerde yapıyorum 2 saat sıvı almıyorum 2 3 damladan fazla damlatmıyorum ama yinede oldu bazılarında nedenseDaha olmamış gözüküyor aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek mi yapiyorsunuz ? Birde idrar fazla mı damlatiyirsunuz bazıları dağılmış gibi
Aynen onlardan yaptım iki ay çok net ve güzellerdi bilsem almazdım markaya güvendimBirde bu kaset testleri hiç sevmiyorum ya şu çubuk gibi olanlar daha net geliyor bana
Bu testleri kim yaptıysa denk geldiysem hiç net goremedimAynen onlardan yaptım iki ay çok net ve güzellerdi bilsem almazdım markaya güvendim![]()
Teste göre olmamış gibi kasık ağrınız akintiniz var mı bunlara dikkat ediyor vücudunuzu tanıyorsaniz eğer yumurtlama döneminde olabilirsiniz ona göre değerlendirirsinizAynen onlardan yaptım iki ay çok net ve güzellerdi bilsem almazdım markaya güvendim![]()
2 gün önce akıntım oldu. akıntı olunca ertesi gün pozitif çıkıyordu stick testlerde. Bide akıntının olduğu gün 1 2 damla pembe leke geldi. Bana kalırsa oldu yumurtlamam ama işte testlerde çıkmayınca kafam karıştı.Teste göre olmamış gibi kasık ağrınız akintiniz var mı bunlara dikkat ediyor vücudunuzu tanıyorsaniz eğer yumurtlama döneminde olabilirsiniz ona göre değerlendirirsiniz
Değerlendirdiniz mi peki2 gün önce akıntım oldu. akıntı olunca ertesi gün pozitif çıkıyordu stick testlerde. Bide akıntının olduğu gün 1 2 damla pembe leke geldi. Bana kalırsa oldu yumurtlamam ama işte testlerde çıkmayınca kafam karıştı.
Evet değerlendirdim. Stick Testlerde 11. 12. Gün oluyordu Yumurtlamam o yüzden değerlendirdim bu testlere güvenmedim açıkçası. He bide hsg çekildim bu ay o geciktirir mi yumurtlamayı bilemiyorum ama işte yumurtlama belirtilerinide yaşadım. Bakalım şansa artıkDeğerlendirdiniz mi peki
Hayırlısı olsun inşallahEvet değerlendirdim. Stick Testlerde 11. 12. Gün oluyordu Yumurtlamam o yüzden değerlendirdim bu testlere güvenmedim açıkçası. He bide hsg çekildim bu ay o geciktirir mi yumurtlamayı bilemiyorum ama işte yumurtlama belirtilerinide yaşadım. Bakalım şansa artık
İnşallah canım . 20. Güne kadar devam edeyim bakalım sonra bırakırım olmadı.Ha
Hayırlısı olsun inşallah![]()
Aynen testleri de elinden çıkartmış olursunİnşallah canım . 20. Güne kadar devam edeyim bakalım sonra bırakırım olmadı.
Valla yaa bitsin biran önce. Yalnız olurda Allah verir hamilelik olursa bu ay kesinlikle bu testler vesile değil hsg vesile.. hiçbir şey anlamadım bunlardan normalde koyulaşma başlar sonra tam koyulaşır. Bunda koyulaşma başladı tam koyuluk olmadan geriye silikleşti değişik bir şey.Aynen testleri de elinden çıkartmış olursun![]()
Ne vesile olurda olsun inşallah hamilesindirValla yaa bitsin biran önce. Yalnız olurda Allah verir hamilelik olursa bu ay kesinlikle bu testler vesile değil hsg vesile.. hiçbir şey anlamadım bunlardan normalde koyulaşma başlar sonra tam koyulaşır. Bunda koyulaşma başladı tam koyuluk olmadan geriye silikleşti değişik bir şey.![]()
İnşallah canım tabiki o işin şakası Allah verirse her türlü olur . Sende yapıyor musun test filan sende istiyorsun sanırım bebekNe vesile olurda olsun inşallah hamilesindirtestler çok gıcık bende bı ara denemiştim
![]()
Evet istiyorum ama şuan ara verdim biraz 3 klomen 1 aşılama yaptırdım marttan beri beklemedeyim eşimin işi gereği de tedaviye baslayamadik görevde oluyor günleri değerlendiremiyoruzİnşallah canım tabiki o işin şakası Allah verirse her türlü olur . Sende yapıyor musun test filan sende istiyorsun sanırım bebek
Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım. Hsg filan çekildi mi aşılama öncesi. Benim ilk çocuktan önce aynı tedaviler uygulandı 1 başarısız aşılamam vardı. Sonra hsg çektirdi Dr onu çekilince kendiliğinden oldu 2 3 ay içinde.Evet istiyorum ama şuan ara verdim biraz 3 klomen 1 aşılama yaptırdım marttan beri beklemedeyim eşimin işi gereği de tedaviye baslayamadik görevde oluyor günleri değerlendiremiyoruz
Çekildim daha tedavilere başlamadan önce ilk onu çektirdim eşimin 3 sperm testi çok iyidi asi oldu 2 doz aşı etkiledi mi acaba ne durumda diye bakınca düşüş vardı direk üroloji ultrason çektirmek için gönderdi Perşembe gidecek varikosel den şüpheleniyor ağrısı da var sol testiste son 1 haftadırAllah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım. Hsg filan çekildi mi aşılama öncesi. Benim ilk çocuktan önce aynı tedaviler uygulandı 1 başarısız aşılamam vardı. Sonra hsg çektirdi Dr onu çekilince kendiliğinden oldu 2 3 ay içinde.
İnşallah kötü bir şey çıkmaz canım bir an önce kavuşursun bebeğineÇekildim daha tedavilere başlamadan önce ilk onu çektirdim eşimin 3 sperm testi çok iyidi asi oldu 2 doz aşı etkiledi mi acaba ne durumda diye bakınca düşüş vardı direk üroloji ultrason çektirmek için gönderdi Perşembe gidecek varikosel den şüpheleniyor ağrısı da var sol testiste son 1 haftadır