- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi Blackswan17
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canımİnşallah kötü bir şey çıkmaz canım bir an önce kavuşursun bebeğine![]()
Aminn aminn inşallahAmin inşallah canıminşallah hepimize biran önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
![]()
Kesinlikle öyle ben kaset testlerde yumurtlama gününü kaçırmıştım hepsi durdukça koyulaşıyor en iyisi strip testBirde bu kaset testleri hiç sevmiyorum ya şu çubuk gibi olanlar daha net geliyor bana
Canım kimininkini gösteriyor kimininkini göstermiyor sanırım. Benim yumurtlama beklediğim günlerde koyulaştı ama tam değil şimdi düşünüp duruyorum acaba yumurtlama oldu mu olmadı mı yoksa daha olacak mı diye. Yanıltıyor gerçekten diğerleriyle gebelik olusmayinca bide bunu deneyeyim dedim demez olaydımKesinlikle öyle ben kaset testlerde yumurtlama gününü kaçırmıştım hepsi durdukça koyulaşıyor en iyisi strip test
İnnovita marka ovulasyon testini tavsiye ederim batırır batırmaz beliriyor , böyle zaman kaybetmemiş olursunuzCanım kimininkini gösteriyor kimininkini göstermiyor sanırım. Benim yumurtlama beklediğim günlerde koyulaştı ama tam değil şimdi düşünüp duruyorum acaba yumurtlama oldu mu olmadı mı yoksa daha olacak mı diye. Yanıltıyor gerçekten diğerleriyle gebelik olusmayinca bide bunu deneyeyim dedim demez olaydım![]()
Baby fast marka kullandım sitik . Laboquick kasetten iyiydi onda da hemen çıkıyordu ve çok netti ama artık öğrendim yumurtlama günlerimde neler yaşadığımı deneyimledim olmazsa bide ondan alırımİnnovita marka ovulasyon testini tavsiye ederim batırır batırmaz beliriyor , böyle zaman kaybetmemiş olursunuz![]()
Bende ilk kullandığım ay hamile kaldım Şubat ayında düşük oldu maalesef, sonra tekrar düşündüğümüzde kullandım şimdi tekrar hamileyim şükür . Size de nasip olsun inşallahBaby fast marka kullandım sitik . Laboquick kasetten iyiydi onda da hemen çıkıyordu ve çok netti ama artık öğrendim yumurtlama günlerimde neler yaşadığımı deneyimledim olmazsa bide ondan alırım![]()
Bendede aynisi olmustu doktora gitt hic birsey yok dediTestlerime bakar mısınız bu kaset testlerden hiç birşey anlamadım benyumurtlama olmuş mu olmamış mı reglin 16. Günü bugün .
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah razı olsun canım inşallah. İnnovita mı kullandın sen bide hangi günleri değerlendirdin yoğun olarak yumurtlamamı çatlama mı?Bende ilk kullandığım ay hamile kaldım Şubat ayında düşük oldu maalesef, sonra tekrar düşündüğümüzde kullandım şimdi tekrar hamileyim şükür . Size de nasip olsun inşallah
Yumurtlama mı görmemiştin canım hangi marka test kullandın peki.Bendede aynisi olmustu doktora gitt hic birsey yok dedi
Amin inşallah . Ben yumutlama günlerini değerlendirdim , evet innovita kullandım ilk basta kaset seklınde olandan sipariş vermıstım hiçbişey anlamadım durdukça da koyulaşıyor çünkü hangisi yumutlama anlayamamıştım sonraki ay instagramdan aldımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah razı olsun canım inşallah. İnnovita mı kullandın sen bide hangi günleri değerlendirdin yoğun olarak yumurtlamamı çatlama mı?
Anladım canım bende hsg çekildi geçen salı acaba ondan kaynaklı olarak mı sorun oldu Yumurtlamada diye düşünüyodum ama gördüğüm kadarıyla bu kaset testlerde genel olarak sorun yaşanıyor. Bende akıntıya göre vs ilişkiyi yoğunlaştırdım bu ay. Bide mecburen gün aşırı değerlendiriyorum test böyle olunca hayırlısı olsun bakalımAmin inşallah . Ben yumutlama günlerini değerlendirdim , evet innovita kullandım ilk basta kaset seklınde olandan sipariş vermıstım hiçbişey anlamadım durdukça da koyulaşıyor çünkü hangisi yumutlama anlayamamıştım sonraki ay instagramdan aldım
İnşallah güzel haberler alırsınızAnladım canım bende hsg çekildi geçen salı acaba ondan kaynaklı olarak mı sorun oldu Yumurtlamada diye düşünüyodum ama gördüğüm kadarıyla bu kaset testlerde genel olarak sorun yaşanıyor. Bende akıntıya göre vs ilişkiyi yoğunlaştırdım bu ay. Bide mecburen gün aşırı değerlendiriyorum test böyle olunca hayırlısı olsun bakalım![]()
İnşallah canım Allah razı olsun çok sağolİnşallah güzel haberler alırsınız![]()