Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk idrarla yapmışsanız yanıltırKizlar ovulasyon ntestime bakar misiniz bugun yaptım
Yok canım ilk idrarla yapmadım aksama doğru tekrarlcmilk idrarla yapmışsanız yanıltır
bugün yarın ve sonra ki günü değerlendirin öyleyseYok canım ilk idrarla yapmadım aksama doğru tekrarlcm
Tesekkur ederim 19. Günde yakaladım pko var bende de . Geçen ay sağ yumurtam catlayamamisti . Siliklesmeye başlayınca mi çatlamış oluyorbugün yarın ve sonra ki günü değerlendirin öyleyse
evet canım test yapmaya devam et t silikleştiğin yumurta çatlaış demektir havuç suyu iç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyorTesekkur ederim 19. Günde yakaladım pko var bende de . Geçen ay sağ yumurtam catlayamamisti . Siliklesmeye başlayınca mi çatlamış oluyor
Bugünde böyle çıktı kaç güne catlar acaba birde yunurtlayinca mi ilişki olması lazım catlamaya başlayınca mievet canım test yapmaya devam et t silikleştiğin yumurta çatlaış demektir havuç suyu iç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor
İkisinide değerlendirmen gerek canımBugünde böyle çıktı kaç güne catlar acaba birde yunurtlayinca mi ilişki olması lazım catlamaya başlayınca mi
Tesekkur ederim canım Allah razı olsun . Geçen ay catlayamamisti yumurtam söktürücü kullanmıştım inşallah bu ay tutarİkisinide değerlendirmen gerek canım
Bugünü boş geçme derim yarını da sonra sık sık girin gün aşırı birgğn arayla. Herşey gönlünce olsun![]()
İnşallh canım herşeyin vakti var bende sabret ki olsun inşallah kalırsınTesekkur ederim canım Allah razı olsun . Geçen ay catlayamamisti yumurtam söktürücü kullanmıştım inşallah bu ay tutar![]()
Rabbım hayırlısını versin sağlıklı olsunda Rabbım isteyen herkese nasip etsin yarın tekrar yapicam bakalım. Yumurta catlamama sorunum var etki edermi ondan korkuyorum.. anlayamadim şu yumurtlayinca mi çatlayınca mi hamile kaliniyoİnşallh canım herşeyin vakti var bende sabret ki olsun inşallah kalırsın![]()
İkiside önemli çatlama da önemli ama yumurtlama gününde hamile kalma şansı yüksek o yüzden değerlendirRabbım hayırlısını versin sağlıklı olsunda Rabbım isteyen herkese nasip etsin yarın tekrar yapicam bakalım. Yumurta catlamama sorunum var etki edermi ondan korkuyorum.. anlayamadim şu yumurtlayinca mi çatlayınca mi hamile kaliniyo
Çatlama olmuş mu sizce bugün siliklesti biraz sankiİkiside önemli çatlama da önemli ama yumurtlama gününde hamile kalma şansı yüksek o yüzden değerlendir
Dün daha koyuydu evet ama bugünüde es geçme derimÇatlama olmuş mu sizce bugün siliklesti biraz sanki
Teşekkür ederim. İlk defa ov testi kullandığım için tam bi bilgim.yoktu saol kizlar Allah razı olsunDün daha koyuydu evet ama bugünüde es geçme derim![]()
Hatta art arda kolaj yaptığımda bu şekildeDün daha koyuydu evet ama bugünüde es geçme derim![]()