Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar ovulasyon ntestime bakar misiniz bugun yaptım

Eklentiler

• 20210619_095255.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 20210619_095242.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 79
Tesekkur ederim 19. Günde yakaladım pko var bende de . Geçen ay sağ yumurtam catlayamamisti . Siliklesmeye başlayınca mi çatlamış oluyor
evet canım test yapmaya devam et t silikleştiğin yumurta çatlaış demektir havuç suyu iç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor

evet canım test yapmaya devam et t silikleştiğin yumurta çatlaış demektir havuç suyu iç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor
Bugünde böyle çıktı kaç güne catlar acaba birde yunurtlayinca mi ilişki olması lazım catlamaya başlayınca mi

Eklentiler

• 20210620_110402.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 66
Bugünde böyle çıktı kaç güne catlar acaba birde yunurtlayinca mi ilişki olması lazım catlamaya başlayınca mi
İkisinide değerlendirmen gerek canım
Bugünü boş geçme derim yarını da sonra sık sık girin gün aşırı birgğn arayla. Herşey gönlünce olsun

İkisinide değerlendirmen gerek canım
Bugünü boş geçme derim yarını da sonra sık sık girin gün aşırı birgğn arayla. Herşey gönlünce olsun
Tesekkur ederim canım Allah razı olsun . Geçen ay catlayamamisti yumurtam söktürücü kullanmıştım inşallah bu ay tutar

İnşallh canım herşeyin vakti var bende sabret ki olsun inşallah kalırsın
Rabbım hayırlısını versin sağlıklı olsunda Rabbım isteyen herkese nasip etsin yarın tekrar yapicam bakalım. Yumurta catlamama sorunum var etki edermi ondan korkuyorum.. anlayamadim şu yumurtlayinca mi çatlayınca mi hamile kaliniyo

İkiside önemli çatlama da önemli ama yumurtlama gününde hamile kalma şansı yüksek o yüzden değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…