Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi hangi saat aralıklarında ve nasıl yapılmalı deneyip tecrübe edenler yardımcı olabilirler mi test pozitif çıkarsa ilişki nasıl devam etmeli teşekkürle
adetin başladığında birinci gün düşün 8.gün başlanıyor genelde çünkü 10.gün 11.gün yumurtlama olabiliyor normalse adet döngün (26-27-28-30 günde bir adet oluyorsan) İlk idrar dışında olan idrarla yapacaksın.. saat sabah 10 ve akşam 8 arasında iki saat bir şey yiyip içmeyecek ve sonra idrara gidip test ile yapacaksınız hamilelik test gibi kaset olan kullanıyorum ben...iki üç damla iDrar yetiyor. test c ve t bölümü var c her zaman koyu renk oluyor t çizgisi de onun kadar koyu olunca yumurtlama günün oluyor mesela bugün yaptın ikisi de c ve t alanları kırmızı oldu diyelim ,bugün birlikte oluyorsun ve ertesi gün yine aynı saat aralığında yeme içme yine test yap bu sefer t çizgin koyu kırmızı azalmış c kadar kırmızı olmamalı... o günde yumurtan çatlamış oluyor...ama bazen pik yani t çizgisi koyu olunca yumurtlama iki gün t çizgisi koyu olabiliyor ama ertesi gün tekrar test yapıp t çizgisi silik olduğunu görmelisin.Ovulasyon testi hangi saat aralıklarında ve nasıl yapılmalı deneyip tecrübe edenler yardımcı olabilirler mi test pozitif çıkarsa ilişki nasıl devam etmeli teşekkürler
Ovulasyon testiye sjsjsjEşimi nasıl zevke getirebilirim
Çok güzel anlattın canım sağol anladım ben şimdi yaptım ne silik bile çıkmadı adetimle beraber 9 günüm oluyor 2 gün boş geçtim ne yaomaliyimadetin başladığında birinci gün düşün 8.gün başlanıyor genelde çünkü 10.gün 11.gün yumurtlama olabiliyor normalse adet döngün (26-27-28-30 günde bir adet oluyorsan) İlk idrar dışında olan idrarla yapacaksın.. saat sabah 10 ve akşam 8 arasında iki saat bir şey yiyip içmeyecek ve sonra idrara gidip test ile yapacaksınız hamilelik test gibi kaset olan kullanıyorum ben...iki üç damla iDrar yetiyor. test c ve t bölümü var c her zaman koyu renk oluyor t çizgisi de onun kadar koyu olunca yumurtlama günün oluyor mesela bugün yaptın ikisi de c ve t alanları kırmızı oldu diyelim ,bugün birlikte oluyorsun ve ertesi gün yine aynı saat aralığında yeme içme yine test yap bu sefer t çizgin koyu kırmızı azalmış c kadar kırmızı olmamalı... o günde yumurtan çatlamış oluyor...ama bazen pik yani t çizgisi koyu olunca yumurtlama iki gün t çizgisi koyu olabiliyor ama ertesi gün tekrar test yapıp t çizgisi silik olduğunu görmelisin.
ilişki yumurtlama çift olduğu gün ve çatlama günü üst üstte birlikte olunuyor sonra bir gün boş bırakılıp bir gün dolu ilişki oluyor..
ama diyelim 26 günde bir adet oluyorsun sen 12-13 gün yumurtlarsın genelde ..reglin bitti 6 gün sürdü sen 8.gün başladın ve t çizgin silik, ertesi gün 9.gün biraz daha koyu birlikte ol ve 10. gün sonra t az daha koyu ve 11.gün yumurtlama gördün birlikte ol ,12gün test yaptın yine koyu birlikte ol ve 13.gün çatlama olmuş t silikleşti birlikte ol bu yumurtan catladı oluyor. inşallah anlatabildim ve anladın sende
normalde adet döngün kaç gün?kaç günde bir adet oluyorsun?silik cıkması normal dediğim gibi 28-30 günde bir oluyorsan bikaç gün sonra yumurtlarsın hemen hemen aynı saatte her gün yapmaya dikkat et altta foto atıcam onun gibi olucak ilk foto yumurtlamaya cok yakın ikinci yumurtlama günü böyle gördüğün zaman birlikte olÇok güzel anlattın canım sağol anladım ben şimdi yaptım ne silik bile çıkmadı adetimle beraber 9 günüm oluyor 2 gün boş geçtim ne yaomaliyim
normalde adet döngün kaç gün?kaç günde bir adet oluyorsun?silik cıkması normal dediğim gibi 28-30 günde bir oluyorsan bikaç gün sonra yumurtlarsın hemen hemen aynı saatte her gün yapmaya dikkat et altta foto atıcam onun gibi olucak ilk foto yumurtlamaya cok yakın ikinci yumurtlama günü böyle gördüğün zaman birlikte ol
Aaa ilk defa duydum bunu 3 gün oluyor birlikte olmayali olayım o zaman 26 gün sürüyor döngüm dün silik bile değildi hiç çizgi yoktu ondan biraz evham yaptım canım ilk fotoda ki gibi olunca da olmayayım miadet döngün dediğim gibi 26-28-30 ise bugün 9.günün silik ise ve dün yada ondan önceki gün birlikte olduysan bugün boş bırak yarın birlikte ol....ama 3 gün geçtiyse birlikte olmadıysan bugün birlikte ol sprem bayatlamasın 4-5 günden uzun birlikte olmayınca sprem bayatlayabiliyormuş buda cocukta cok etkili değilmiş
bende 26 günde bir oluyorum ve genelde 11-12 gün yumurtluyorum bence bugün birlikte ol tazelensin spermde yarın test yap 10.gün yarın dinlen 11 gün koyulaşır birden koyulaşıyor zaten 2-3 güne pik olursun...benim 9 günüde atayım sana bak 2-3 günde artıyorAaa ilk defa duydum bunu 3 gün oluyor birlikte olmayali olayım o zaman 26 gün sürüyor döngüm dün silik bile değildi hiç çizgi yoktu ondan biraz evham yaptım canım ilk fotoda ki gibi olunca da olmayayım mi
kuru incir bu aradabu arada her ay yumurtlama olmaya biliyormuş panik yapma..incir alıp kaynattım ben suyunu içtim 4-5 incir 2-3 bardak su koy kaynat su soguyunca ılıklaşınca iç saglıklı yumurta için önemli adamlar içsede iyiymiş ama ben içiremiyorum
Aynen canım dün böyleydi bu gün yine yaptım ama resim atamıyorum yardımcı olur musun sürükle diyor ama nerden surukleyecegim kamera açılması gerekmiyor mu bu gün yaptığım testi gisterecektim sanakuru incir bu arada
Bendede baya silikti rica minnet çıkıyor gibiydi yani o dereceAynen canım dün böyleydi bu gün yine yaptım ama resim atamıyorum yardımcı olur musun sürükle diyor ama nerden surukleyecegim kamera açılması gerekmiyor mu bu gün yaptığım testi gisterecektim sana
ben telefondan hiç bilmiyorum nasıl oldugunuAynen canım dün böyleydi bu gün yine yaptım ama resim atamıyorum yardımcı olur musun sürükle diyor ama nerden surukleyecegim kamera açılması gerekmiyor mu bu gün yaptığım testi gisterecektim sana
2 güne koyu olsa 37 gün olur senin bu ay ve 23 günde yumurtlarsın tabi...yumurtlamadan sonra zaten 14. gün regli zaten oluyoruz...bu değişmiyor 1-2 gün farkediyorBendede baya silikti rica minnet çıkıyor gibiydi yani o derecebugün koyulaşma var az miktarda bu arada 21.günün bugün adet döngüm 28-35 arası canı zaman çekersedir
koyulaşır merak etme
![]()
2 güne koyu olsa 37 gün olur senin bu ay ve 23 günde yumurtlarsın tabi...yumurtlamadan sonra zaten 14. gün regli zaten oluyoruz...bu değişmiyor 1-2 gün farkediyor
o zaman rabbim güç kuvvet versin sana ve eşine:)3-4 gün birlikte olcan bu arada bir yerde okumuştum normal misyoner dışında doggy (köpek)pozisyonu da etkili olabiliyormuşValla bugün pik gördüm şükür allah bekleyenlerede piki nasip etsin güya stres olamyım diye aldım buda farklı bi stres![]()
Teşekkür ederim canımben telefondan hiç bilmiyorum nasıl oldugunubak ben yumurtlamıştım pazartesi koyuluğu hatırlıyorsun attım dün(salı) çatladım onu da ekleyeyim fikrin olsun.....senin bugün daha koyu olur gün gün artıyorsa koyuluğun normal zaten