Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canım. Bu ay benim de 3 gün pozitif oldu. 4.gün çatladı. Bazen olabiliyormuş böyle. Konuyu dün açmışsın ama umarım bugün çatlamıştır. Örnek olması için kendi testimin fotoğrafını da koyayım.
Merhaba canım. Bu ay benim de 3 gün pozitif oldu. 4.gün çatladı. Bazen olabiliyormuş böyle. Konuyu dün açmışsın ama umarım bugün çatlamıştır. Örnek olması için kendi testimin fotoğrafını da koyayım.
Dün hafif silindi t cizgisi ama bugun iyice silikti ilk yumurtlama gunumu degerlendiremedm 2 3 ve 5. Gunu yani catlama gununu degerlendirdim bakalim insallah olur 3aydir ovulasyon testiyle deniyoruz 5 aydir da korunmuyoruz ama nasip bakalım
Dün hafif silindi t cizgisi ama bugun iyice silikti ilk yumurtlama gunumu degerlendiremedm 2 3 ve 5. Gunu yani catlama gununu degerlendirdim bakalim insallah olur 3aydir ovulasyon testiyle deniyoruz 5 aydir da korunmuyoruz ama nasip bakalım
Nasip gerçekten ben 4 ayda 2 kimyasal geçirdim. Bu 5.ayım. 3 gün yumurtlamam olduğu ay testim pozitif. Bugün de ilk kontrolüme gidicem. Heyecanlıyım umarım sağlıklı bi gebeliktir. Dilerim sen de tez zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsin