- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi Blackswan17
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde kalan son testti 9. Günde başlamıştım yapmaya 12. Gündü bu . Bu ay yapmiycaktim test o yüzden almadım elimdekiler bitsin diye yaptım. Gün aşırı ilişki deniyorum. Geçen ay rahim filmi çekilmişti. Bide yumurtlama dönemi günlerini değerlendirin mesela 10.12.14.16 sonrasında ilişkiye girmeyin bidaha diye bir yazı okumuştum burada sizce doğruluk payı var mıBence tekrarlasaydin iyi olurdu hic riske atmaya gerek yok. . Pik gibi durmuyor dagilmis oldugundan degerlendirmek yanlis olur.
sonrasında neden ılıskı olmasın kı? sureklı gun asırı ılıskı onerır doktor adet bıtımınden dger adet gunune kadar ne zaman yumurtlama olacagını bılmedıgımızden . bılsek o gunlerı degerlendırmek gerekır sonrasını ıster degerlendırırsın ıster bırakırsın. sorun olmaz kı :) cocuk ıcın sorun olusacak dıye dusunduysen su an daha hıc ılıskıyı bırakmadım.:)Elimde kalan son testti 9. Günde başlamıştım yapmaya 12. Gündü bu . Bu ay yapmiycaktim test o yüzden almadım elimdekiler bitsin diye yaptım. Gün aşırı ilişki deniyorum. Geçen ay rahim filmi çekilmişti. Bide yumurtlama dönemi günlerini değerlendirin mesela 10.12.14.16 sonrasında ilişkiye girmeyin bidaha diye bir yazı okumuştum burada sizce doğruluk payı var mı![]()
Kaç çocuk var canımsonrasında neden ılıskı olmasın kı? sureklı gun asırı ılıskı onerır doktor adet bıtımınden dger adet gunune kadar ne zaman yumurtlama olacagını bılmedıgımızden . bılsek o gunlerı degerlendırmek gerekır sonrasını ıster degerlendırırsın ıster bırakırsın. sorun olmaz kı :) cocuk ıcın sorun olusacak dıye dusunduysen su an daha hıc ılıskıyı bırakmadım.:)
ılk olucak bu. Dıgerlerı dusukle sonlandı.Kaç çocuk var canım
11 12. Günde oluyor benim yumurtlama genelde bide sanırım bebeğin tutunmasına engel olmamak için falan diyorlar yumurtlama döneminden sonra ilişki olmasın diyeKaç çocuk var canım
Hamilesin sanırım sağ salim kucağına al inşallah canım. Kaç haftalık oldun bide ovulasyon takibi yaptın mıılk olucak bu. Dıgerlerı dusukle sonlandı.
12+5. ovulasyon testını yıllarca yaptım. klomen tedavısınde yapmadım. aralarda bı kac deneme yapmıslıgım var da kontrol amaclı degıl. doktor ılacla tedavıde kontrol edıyor ovulasyonu zaten.Hamilesin sanırım sağ salim kucağına al inşallah canım. Kaç haftalık oldun bide ovulasyon takibi yaptın mı
Klomenle mı oldu canım12+5. ovulasyon testını yıllarca yaptım. klomen tedavısınde yapmadım. aralarda bı kac deneme yapmıslıgım var da kontrol amaclı degıl. doktor ılacla tedavıde kontrol edıyor ovulasyonu zaten.
basarısız oldu denemeler. klomenın son denemesınde 10 mm den buyuk yumurta yoktu bı kac gun sonra kuculduler. sonra adetın 24. gunu gec gelısen yumurtayla olusan gebelık.Klomenle mı oldu canım
Olmuş ya canım önemli olan o.banada nasip etsin inşallah rabbimbasarısız oldu denemeler. klomenın son denemesınde 10 mm den buyuk yumurta yoktu bı kac gun sonra kuculduler. sonra adetın 24. gunu gec gelısen yumurtayla olusan gebelık.
rabbım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze :)Olmuş ya canım önemli olan o.banada nasip etsin inşallah rabbim
Amin canımrabbım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze :)