Ovulasyon testi

Blackswan17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
273
120
103
34
Arkadaşlar ovulasyon testim pik mi . Cebime koyduğum için biraz dağılmış sanırım ama

Eklentiler

• IMG_20210629_165433.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 49
Bence tekrarlasaydin iyi olurdu hic riske atmaya gerek yok. . Pik gibi durmuyor dagilmis oldugundan degerlendirmek yanlis olur.
Elimde kalan son testti 9. Günde başlamıştım yapmaya 12. Gündü bu . Bu ay yapmiycaktim test o yüzden almadım elimdekiler bitsin diye yaptım. Gün aşırı ilişki deniyorum. Geçen ay rahim filmi çekilmişti. Bide yumurtlama dönemi günlerini değerlendirin mesela 10.12.14.16 sonrasında ilişkiye girmeyin bidaha diye bir yazı okumuştum burada sizce doğruluk payı var mı

sonrasında neden ılıskı olmasın kı? sureklı gun asırı ılıskı onerır doktor adet bıtımınden dger adet gunune kadar ne zaman yumurtlama olacagını bılmedıgımızden . bılsek o gunlerı degerlendırmek gerekır sonrasını ıster degerlendırırsın ıster bırakırsın. sorun olmaz kı :) cocuk ıcın sorun olusacak dıye dusunduysen su an daha hıc ılıskıyı bırakmadım.:)

Kaç çocuk var canım

Hamilesin sanırım sağ salim kucağına al inşallah canım. Kaç haftalık oldun bide ovulasyon takibi yaptın mı
12+5. ovulasyon testını yıllarca yaptım. klomen tedavısınde yapmadım. aralarda bı kac deneme yapmıslıgım var da kontrol amaclı degıl. doktor ılacla tedavıde kontrol edıyor ovulasyonu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…