Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünleri değerlendirin bence ve yarın da test yapın. Pik görülmüş çatlama olursa silikleşecek,o günleri de değerlendirin
teşekkürler ilaçta kullanıyorum yumurta rezervim az olunca onun etkiside olabilirmi acaba gün aşırı değerlendirecez hayırlısı

Ben regl sonrası yumurtlama gördüm değerlendirmiştik, 14 gün sonra tekrar yumurtlama gördüm onu değerlendiremedik. Başka test yapamamıştım. Sonradan gördük ki hamile kalmışım.. belki de ikinci yumurtlama gebelik işaretiydi anlamamışım.. sizin de belki öyle olabilir, varsa elinizde test yapın
Bende gebeliğe yordum ama sonra gebelik testi negatif çıkınca anlayamadım siz ne zaman yaptınız gebelik testini

Bende gebeliğe yordum ama sonra gebelik testi negatif çıkınca anlayamadım siz ne zaman yaptınız gebelik testini
Gecikmemin 7.günü yaptım.
Yurtdışına çıkmıştım ülke şehir hava değişikliği geciktirmiştir diye pek ihtimal vermemiştim.. Son 3 ayda 6-8gün gecikmem oldu bir de.
Sizin bat ne zaman?

Gecikmemin 7.günü yaptım.
Yurtdışına çıkmıştım ülke şehir hava değişikliği geciktirmiştir diye pek ihtimal vermemiştim.. Son 3 ayda 6-8gün gecikmem oldu bir de.
Sizin bat ne zaman?
Benim ovulasyon testine göre ayın 22 sinde olmam gerekiyodu ama normalde sizin gibi benimde gecikmelerim oluyor

Back
X