Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi bakar misiniz. Üstünde tarih olani dün yaptım. Tarihsiz olanı bugün yaptim
Galiba bugün çatlama olmuş dünü bugünü ve yarını galiba değerlendirmeniz gerekecek hiç ovulasyon testi yapmadım bende bu ay deneyeceğim hakkımızda hayırlısı insallahOvulasyon testi bakar misiniz. Üstünde tarih olani dün yaptım. Tarihsiz olanı bugün yaptim
Denemek gerekiyor. İnşallah bakalımGaliba bugün çatlama olmuş dünü bugünü ve yarını galiba değerlendirmeniz gerekecek hiç ovulasyon testi yapmadım bende bu ay deneyeceğim hakkımızda hayırlısı insallah![]()
Sırayla attım. Üzerinde tarih var. Bı bakar mısınızHenüz çatlama olmamış ama bugün yarın olur çatlayana kadar ve çatlama gününden sonraki iki güne kadar değerlendirin
İnsallah faydasını görürüzDenemek gerekiyor. İnşallah bakalım![]()
Aslında çatlama olmuş gibi ama hala pik benim de böyleydi üç gündür bak atayım hatta sabah yaptım hala pik az önce tekrar yaptım silinmiş çatlama olmuş bir de ben bu ay iki kere yumurtladım biri 16 Temmuz biri şimdiSırayla attım. Üzerinde tarih var. Bı bakar mısınız
İnşallahİnsallah faydasını görürüz![]()
Bakın üstüne tekrar iyice yazdım bir daha bakar misinizAslında çatlama olmuş gibi ama hala pik benim de böyleydi üç gündür bak atayım hatta sabah yaptım hala pik az önce tekrar yaptım silinmiş çatlama olmuş bir de ben bu ay iki kere yumurtladım biri 16 Temmuz biri şimdi
Yarın öğlen 3 gibi iki saat öncesinden sıvı alımını kesip tekrar bir test yapın silikleşmişse çatlama olmuştur ama hala pil gibi görünüyo
Yarın yapıp atarım size. Bugünü değerlendirmek gerek dimiYarın öğlen 3 gibi iki saat öncesinden sıvı alımını kesip tekrar bir test yapın silikleşmişse çatlama olmuştur ama hala pil gibi görünüyor
Sizinki benimkine benziyor gibiYarın öğlen 3 gibi iki saat öncesinden sıvı alımını kesip tekrar bir test yapın silikleşmişse çatlama olmuştur ama hala pil gibi görünüyor
Evet değerlendirinYarın yapıp atarım size. Bugünü değerlendirmek gerek dimi
5.günden itibaren canım belki örnek olur sanaArkadaşlar adet basaldigi günden itibaren bugün 9. Gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hiç yok bu normal mi 14 . Gün e az kaldı silikte olsa çıkar diye düşünmüştüm?
Fazla sıvı aldı iseniz çıkmaz test oncesi wc ihtiyacını giderip 2 saat kesinlikle sıvı alınmamalı idrar rengi koyu olması gerekArkadaşlar adet basaldigi günden itibaren bugün 9. Gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hiç yok bu normal mi 14 . Gün e az kaldı silikte olsa çıkar diye düşünmüştüm?
Çok teşekkür ederim bunları göz önünde bulunduracagimFazla sıvı aldı iseniz çıkmaz test oncesi wc ihtiyacını giderip 2 saat kesinlikle sıvı alınmamalı idrar rengi koyu olması gerek
Test yaptnz mıTeşekkür ederim![]()
Merhaba benim hiç daha koyu olmadı siliklesti sizce hangi gün pik ve çatlama ?5.günden itibaren canım belki örnek olur sana