Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba hanımlar ,ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar var mı acaba ? Bu testi yorumlamama yardımcı olur musunuz ?16.günüm bu ana dek hep silikti ama bana bu biraz daha koyu gibi geldi ..

Eklentiler

• A85CCAA4-23A0-459C-9472-7261C2A6B361.webp
    A85CCAA4-23A0-459C-9472-7261C2A6B361.webp
    150,8 KB · Görüntüleme: 118
Öyle mi ,ay inşallah canım ben de ilk defa deniyorum testi ,artık sıkmaya başladı cidden hep silik görmek ..bakalım artık ..Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

Öyle mi ,ay inşallah canım ben de ilk defa deniyorum testi ,artık sıkmaya başladı cidden hep silik görmek ..bakalım artık ..Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Havuç bulabilirsen ye o kolay pik yapıyor catlatiyormus ben bulamamıştım tam 4 gün pik oldu ve kolay kolay siliklesmedi

İnşallah 🙏bu arada dün değerlendirdim silik olsa da bugün ovulasyon testi pik yaptı şimdi bu üç gün değerlendirilecek değil mi ?😊

İnşallah 🙏bu arada dün değerlendirdim silik olsa da bugün ovulasyon testi pik yaptı şimdi bu üç gün değerlendirilecek değil mi ?😊

Selam kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testim cift cizgi cikiyor hamilelik ogrenenler varmis boyle acaba hamilelik mi yoksa tekrar mi yumurtluyorum anlayamadim bi kacgundur bu sekilde testi bir de t bana daha koyu geldi acaba yaniliyormuyum
IMG_20210822_162350.webp

Benim de böyle oldu
Selam kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testim cift cizgi cikiyor hamilelik ogrenenler varmis boyle acaba hamilelik mi yoksa tekrar mi yumurtluyorum anlayamadim bi kacgundur bu sekilde testi bir de t bana daha koyu geldi acaba yaniliyormuyum

Selam kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testim cift cizgi cikiyor hamilelik ogrenenler varmis boyle acaba hamilelik mi yoksa tekrar mi yumurtluyorum anlayamadim bi kacgundur bu sekilde testi bir de t bana daha koyu geldi acaba yaniliyormuyumEki Görüntüle 2904897
Benim de böyle oldu malasef negatif di .böyle olup hamile olanlarda var bence en iyisi degerlendir neticede herşey olabilir

Back
X