Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar ,ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar var mı acaba ? Bu testi yorumlamama yardımcı olur musunuz ?16.günüm bu ana dek hep silikti ama bana bu biraz daha koyu gibi geldi ..
Merhaba. Malesef regli oldum yarın hormon testi vermeye gidicem. Doktor daha 2 aylık evlisin normal hemen bekleme falan dedi. Bi sıkıntı çıkmadı ultrasonda. İnşallah kucağınıza bebiş alırsınız. Allahtan umut kesilmez
Merhaba. Malesef regli oldum yarın hormon testi vermeye gidicem. Doktor daha 2 aylık evlisin normal hemen bekleme falan dedi. Bi sıkıntı çıkmadı ultrasonda. İnşallah kucağınıza bebiş alırsınız. Allahtan umut kesilmez
evet 3. günü yapıyorlar genelde ya da 2.gün... gene doktorunuzla görüşün ama eğer adetinize var ise onu bekleyip gidin bence ekstra muane ücreti vermeye gerek yok.
evet 3. günü yapıyorlar genelde ya da 2.gün... gene doktorunuzla görüşün ama eğer adetinize var ise onu bekleyip gidin bence ekstra muane ücreti vermeye gerek yok.