Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba , adet döngümün 17.gününde sabah ovulasyon testim negatif çıktı ,akşam tekrar denedim ve ikisi de aynı koyuluktaydı yani pozitif aynı gün ve sonrası 2 günü daha değerlendirmem gerekiyor değil mi ? Ayrıca diğer günler teste devam edeceğim sabah akşam fark eder mi ?

Canm ben 11de sivi almayı birakiyordum öğlen 1 gibi yapıyordum testi

Dün eşit koyuluktaydı bugün sabah bu şekilde ?yorum yapabilir misiniz?

Eklentiler

• A0E562D1-1169-4B13-929D-97FBCAED83C7.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba, testinize dair yorum alabildiniz mi? Ben de 3 gündür çift çizgi görüyorum ilk gün çok koyuydu ikinci ve üçüncü günler daha hafif bir çizgi fakat belirginliğini yitirmemişti. Danışmak istedim.
Sağlıkla kavuşalım!

Dün eşit koyuluktaydı bugün sabah bu şekilde ?yorum yapabilir misiniz?
Merhaba, testinize dair yorum alabildiniz mi? Ben de 3 gündür çift çizgi görüyorum ilk gün çok koyuydu ikinci ve üçüncü günler daha hafif bir çizgi fakat belirginliğini yitirmemişti. Danışmak istedim.
Sağlıkla kavuşalım!

Merhaba havuç yememi önerdiler yumurtanın çatlamasına iyi geliyormuş sanırım ben de aynı durumdayım ilk gün akşamı eşit koyulukta gördüm sonraki gün t daha da koyuydu, bugün sabah yaptım eşit koyulukta ..test yapmaya devam edeceğim, artık olan olmustır diye düşünüyorum ama bakalım

Haydi inşallah! <3 teşekkür ediyorum, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…