Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hawwa32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
280
78
48
32
Merhabalar kizlae ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum 22 23 gün koyulaşma var o günleri degerlendirdik ve 24 gün bı anda ikinci çizgi siliklesti. Devam etmem gerekiyor mu teste.

Eklentiler

• 1629903541175347281371756333175.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 64
Çizgi silikleştikten sonra devam etmenize gerek yok ama iki kez yumurtlama görmek isteyenler devam edebiliyor. Ben silik çizgiyi gördükten sonra bırakmıştım

Merhabalar kizlae ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum 22 23 gün koyulaşma var o günleri degerlendirdik ve 24 gün bı anda ikinci çizgi siliklesti. Devam etmem gerekiyor mu teste.
Merhaba bende bu ay ovülasyon testi denemeye başladım çatladığındada değerlendiriliyormuş inşAllah her şey gönlünüzce olur

Merhaba bende bu ay ovülasyon testi denemeye başladım çatladığındada değerlendiriliyormuş inşAllah her şey gönlünüzce olur
Çizgi belirgin olunca mı çatladığını anlıyorsunuz

İki çizgide aynı koyulukta olunca yumurtlama silinmeye başladığında çatlama anlamına geliyor
Peki yumurtlama zamanı mı birliktelik uygun olur yoksa çatlama zamanı mı uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…