Sadece çift çizgi hep çıkar.Yumurtlama olması için t çizgisinin c çizgisi kadar koyi ya da daha koyu olması gerekiyor.Birde adet bitiminden sonra bı kaç gün içinde başlanması gerekiyor.Bende bu ay ilk defa kullanıyorum arastirmalarima göre üstelik öğlen 12 ile 4 arasında yapman gerek ve birde yapmadan bi saat öncesinden sıvı alımıni kesiceksinKızlar merhaba adetim 2 aydır gelmyo adet göremyorum doktora gittim herşeym temiz çıktı kasıklarım falan ara ara ağryo akıntım olyo gebelik testlerim negatif bende ilk defa ovulasyon testi aldım denemek için ilk yaptığmda çift çizgi çıktı üç gündür yapyorm pek bişeyde anlamyorum ilk kez yaptığım için pek bilgim yok resmi yükledim bakarmısnz çatlama olmuşmu yoksa daha çatlamamışmı
Ben yanlş yapıyomuşum o zaman testin üzernde 10 ile 8 aradu yapın fln yazıyodu BEnDE 10 da yapyodm şimdi burda yumurtlama fln yokmuSadece çift çizgi hep çıkar.Yumurtlama olması için t çizgisinin c çizgisi kadar koyi ya da daha koyu olması gerekiyor.Birde adet bitiminden sonra bı kaç gün içinde başlanması gerekiyor.Bende bu ay ilk defa kullanıyorum arastirmalarima göre üstelik öğlen 12 ile 4 arasında yapman gerek ve birde yapmadan bi saat öncesinden sıvı alımıni kesiceksin
Hayır yumurtlama yok Instagram'da bir gebenin günlüğü sayfası var orayı takip edin çok yararlı bilgiler ve üstelik ovulasyon testini ordan aldım ben güvenilir bı sayfa takip edinBen yanlş yapıyomuşum o zaman testin üzernde 10 ile 8 aradu yapın fln yazıyodu BEnDE 10 da yapyodm şimdi burda yumurtlama fln yokmu
TAmaM Teşekkür ederim bende sevinmiştim testin üzerinde çift çizgi çıkarsa yumurtlama gününüz fln yazıyodu hayal krıklığı yaşadmHayır yumurtlama yok Instagram'da bir gebenin günlüğü sayfası var orayı takip edin çok yararlı bilgiler ve üstelik ovulasyon testini ordan aldım ben güvenilir bı sayfa takip edin
Yok canım çift çizgi hep olmalı zatenTAmaM Teşekkür ederim bende sevinmiştim testin üzerinde çift çizgi çıkarsa yumurtlama gününüz fln yazıyodu hayal krıklığı yaşadm
Merhaba benim testlerime de bakar mısınız?Arada çatlama olmuş sonra tekrar koyulaşmaya başlamış gibi dir durum var…Yok canım çift çizgi hep olmalı zaten
Aynen canim bende de bazı günler böyle oldutest aldığım ablaya sordum yumurtlama yok dedi ama yumurtalıkların olgun boyuta gelmeden catlamis olabilir dedi devam et teste dedi seninde öyle olabilir .Koyulasmaya basliyo bazı günler sanıyorum yumurtlama olucak bı bakıyorum çizgi aciklasiyor aynı sende olduğu gibi.Devam et test yapma ya ama canimMerhaba benim testlerime de bakar mısınız?Arada çatlama olmuş sonra tekrar koyulaşmaya başlamış gibi dir durum var…
Bgn 23. gündeyim.32 günde bir adet oluyorum.Sanırım geç yumurtlama oldu…Aynen canim bende de bazı günler böyle oldutest aldığım ablaya sordum yumurtlama yok dedi ama yumurtalıkların olgun boyuta gelmeden catlamis olabilir dedi devam et teste dedi seninde öyle olabilir .Koyulasmaya basliyo bazı günler sanıyorum yumurtlama olucak bı bakıyorum çizgi aciklasiyor aynı sende olduğu gibi.Devam et test yapma ya ama canim
Daha yumurtlama olmamis ki attığın fotolardan benimde bugün 21. Gundeyim yumurtlama olmadı bende geç adet oluyorum duzensiz bakalım.yumurtlama ne zamana olucak beklemedeyizBgn 23. gündeyim.32 günde bir adet oluyorum.Sanırım geç yumurtlama oldu…
Sen ovulasyonu nasıl yapıyorsun canim bı saat öncesinden sıvı alımıni bırakmam lazim.biliyosun demiBgn 23. gündeyim.32 günde bir adet oluyorum.Sanırım geç yumurtlama oldu…
Aslında çok da dikkat etmiyordum.Buna dikkat ederim.Daha pik yok mu diyorsunuz?Sen ovulasyonu nasıl yapıyorsun canim bı saat öncesinden sıvı alımıni bırakmam lazim.biliyosun demi
Bence dikkat et sıvı alma bı saat öncesinden öğlen 12 ile 4 arasında yapAslında çok da dikkat etmiyordum.Buna dikkat ederim.Daha pik yok mu diyorsunuz?
sanki 11. foto pik gibi gelmişti…Düzensiz adet görüyorum ben de…
Bak benim ovulasyon örneklerimin bı kaç gününe benimde 10. Gün yumurtlama gibi geldi ama iyice bakınca bı tık açık olduğunu farkediyosunBence dikkat et sıvı alma bı saat öncesinden öğlen 12 ile 4 arasında yap
tamam canım,bir de o şekilde bakayım.Bak benim ovulasyon örneklerimin bı kaç gününe benimde 10. Gün yumurtlama gibi geldi ama iyice bakınca bı tık açık olduğunu farkediyosun
Tamam canım.oyle yap sen kaç yıllık evlisintamam canım,bir de o şekilde bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?