Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım kötü diyemem ama uzun dönem kullanacaksan tavsiye etmem yani beşli falan oluyor onlar ben onun yerine ebru ceylandan aldım otuzlu iki ay takip etmiştim hem daha uygun gelmişti fşyatıLaboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı kızlar yumurtlamayı iyi gösteriyor mu
Kuzum daha önce ondan aldım bu ay kaset kalmamış strip varmış ben kaset daha kullanışlı geldiBen kullandım kötü diyemem ama uzun dönem kullanacaksan tavsiye etmem yani beşli falan oluyor onlar ben onun yerine ebru ceylandan aldım otuzlu iki ay takip etmiştim hem daha uygun gelmişti fşyatı
Sadece beş gün falan takip edeceksen alabilirsin kaset tipi seviyorum bende o kullanışlı oluyor çünküKuzum daha önce ondan aldım bu ay kaset kalmamış strip varmış ben kaset daha kullanışlı geldi
Ben geçen yıl 2-3 ay kullanmıştım memnun kaldım çünkü aynı zamanda yumurta takibini de gittim. Doğruluğunu oradan biliyorum. Ebru ceylanınkinden memnun kalmayan bir tek benim galibaLaboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı kızlar yumurtlamayı iyi gösteriyor mu
Evet ya yok 5 gün kullanmak için değil adet biter bitmez çatlamayı görene kadar kullanmam lazım o yüzden bi 20 30 tane olsa iyi olurSadece beş gün falan takip edeceksen alabilirsin kaset tipi seviyorum bende o kullanışlı oluyor çünkü
Aa neden ebrununkinden memnun kalmadınBen geçen yıl 2-3 ay kullanmıştım memnun kaldım çünkü aynı zamanda yumurta takibini de gittim. Doğruluğunu oradan biliyorum. Ebru ceylanınkinden memnun kalmayan bir tek benim galibabu ay yine laboquick aldım bugün başlayacağım
Çok soluk çizgileri falan ne biliyim zorlanıyorum onu yorumlamakta. Hiç mükemmel bi pik görmedim mesela onun testlerinde. Halbuki femara kullanıyordum o sıralar ve kaç tane yumurtam oluyordu. Ben doktor takibiyle kıyaslayınca pek memnun kalmadımAa neden ebrununkinden memnun kalmadın
Hmm bende gemen ay frmara kullandım aynı zamanda ebrunun kaset ovulasyonuyla takip yaptım efsane bir yumurtlama görmüştüm ve hamile kaldım ama sonuö hüsran düşük yaptımÇok soluk çizgileri falan ne biliyim zorlanıyorum onu yorumlamakta. Hiç mükemmel bi pik görmedim mesela onun testlerinde. Halbuki femara kullanıyordum o sıralar ve kaç tane yumurtam oluyordu. Ben doktor takibiyle kıyaslayınca pek memnun kalmadım
Canım sen gebe değil miydin ovulasyon testini ne yapacaksın soruna gelince ben kullanıyorum aynı bütün testler doğru gösteriyorLaboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı kızlar yumurtlamayı iyi gösteriyor mu
Ben kullanıyorum kuzu da paso çift gösteriyor 6 gündürLaboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı kızlar yumurtlamayı iyi gösteriyor mu
Kuzum düşükle sonuçlandı o yüzden ovulasyon testi arayışındaydım ebrunun kaset 50 güne gelirmiş strip de ben kullanamamCanım sen gebe değil miydin ovulasyon testini ne yapacaksın soruna gelince ben kullanıyorum aynı bütün testler doğru gösteriyor
Anladım kuzum çatlama görmüştün değil miBen kullanıyorum kuzu da paso çift gösteriyor 6 gündürbiliyosun zaten
ÜzüldümHmm bende gemen ay frmara kullandım aynı zamanda ebrunun kaset ovulasyonuyla takip yaptım efsane bir yumurtlama görmüştüm ve hamile kaldım ama sonuö hüsran düşük yaptım![]()
Evet ben kullandım canımLaboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı kızlar yumurtlamayı iyi gösteriyor mu
Gördüm kuzu dün. Trendyoldan aldım ben 30 luAnladım kuzum çatlama görmüştün değil mi
Anladım kuzum çatlama görmüştün değil mi
Bugün 2 ci günü adetimin dün düşük oldu adet sayılıyormuş bu düşükteÜzüldümyine olur inşallah sağlıkla.. ben de femarayla 2 kez hamile kaldım ama biri düşük, biri dış gebelik.. bi daha da olmadı. 2 aydır tedaviyi bıraktım, doğal yolla olsun Allah nasip ederse dedim.. o yüzden yine kendim takip edeceğim. Hayırlısı olsun hepimiz için
adetin kaçıncı günündesin?
Sağol kuzucum bakarımGördüm kuzu dün. Trendyoldan aldım ben 30 lu
Reçetesi faturası hep vardı içinde istersen link atarım
Evet öyle sayılıyor, geçmiş olsun tekrar. Allah bi daha yaşatmasınBugün 2 ci günü adetimin dün düşük oldu adet sayılıyormuş bu düşükte