- Konu Sahibi zeynep1993
Kizlar yumurtlama olmus mu?
Ne zaman degerlendirmemiz gerekiyor tam olarak?

Ne zaman degerlendirmemiz gerekiyor tam olarak?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yok canımKizlar yumurtlama olmus mu?
Ne zaman degerlendirmemiz gerekiyor tam olarak?![]()
Kuzum fotoğraflar yok
Fotoğraf yok canım
Saat 15.00da test yaptim canim, gec kalmis miyimdir esim iste oldugundan degerlendiremedikKuzum pil gibi duruyor bugün değerlendirin bence yarın tekrar yap test
Yok kuzum değerlendirme yapın sizSaat 15.00da test yaptim canim, gec kalmis miyimdir esim iste oldugundan degerlendiremedik![]()
Tesekkur ederim canim❤Yok kuzum değerlendirme yapın siz
Benim testi de değerlendirir misinizKuzum pil gibi duruyor bugün değerlendirin bence yarın tekrar yap test
2 ve 3 te kpyulaşma var evet ama pik gibi durmuyor kuzum siz yine de o günler değerlendirseydiniz bazen testten kaynaklı fazla koyu olmuyor 2 ci çizgi bugünde yaptın mı belki bugün daha koyudurBenim testi de değerlendirir misiniz
Değerlendirdim canım. Bugün yeniden yapacagım bakalım çatladı mı yoksa pik mi oldu görücem2 ve 3 te kpyulaşma var evet ama pik gibi durmuyor kuzum siz yine de o günler değerlendirseydiniz bazen testten kaynaklı fazla koyu olmuyor 2 ci çizgi bugünde yaptın mı belki bugün daha koyudur
Aynen kuzum bi yap bakalım hayırlı haberlerle inşallahDeğerlendirdim canım. Bugün yeniden yapacagım bakalım çatladı mı yoksa pik mi oldu görücem
Değerlendirdim canım. Bugün yeniden yapacagım bakalım çatladı mı yoksa pik mi oldu görücem
Son durum böyle değerlendirir misinizAynen kuzum bi yap bakalım hayırlı haberlerle inşallah![]()
Silikleşmiş bence siz bir kaç gün sonra progestron baktırınSon durum böyle değerlendirir misiniz
Progestorana neden baktırayım ki anlamadımSilikleşmiş bence siz bir kaç gün sonra progestron baktırın
Yumurtlamanız olmuş mu anlaşılır o zaman.Progestorana neden baktırayım ki anlamadım
Canım baksana kafayı yicem neden böyle 2-3-4 aynı yaaYumurtlamanız olmuş mu anlaşılır o zaman.
Hamile de değilimCanım baksana kafayı yicem neden böyle 2-3-4 aynı yaa