- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
Kızlar lütfen bilen biri yazabilir mi pozitif mi ovulasyon testi anlayamadım bugün 15. Gün miratech marka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba.. siz bu ayın 24 ünü değerlendirdinizmi?Eki Görüntüle 2995368 arkadaşlar bana lütfen yardımcı olur musunuz ben ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum yalnız ayın 24unde ikisinde yakın koyulukta ondan sonraki gün silik yine neden böyle oldu sizce yumurtlamama 2gun kaldı daha lütfen yardımcı olurmusunuz
Tabi erken yumurtlama da olabilir..Eki Görüntüle 2995368 arkadaşlar bana lütfen yardımcı olur musunuz ben ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum yalnız ayın 24unde ikisinde yakın koyulukta ondan sonraki gün silik yine neden böyle oldu sizce yumurtlamama 2gun kaldı daha lütfen yardımcı olurmusunuz
İnanın ilk kez yaptım hatta yanlış mı yaptım dedim evet 2 saat önce sıvı alımını kesmiştim test bozuk heralde ama t çizgisi C çizgisinden daha koyu bu da önemli değil mi aralarındaki fark yaniHenüz pozitif değil .. iki çizgi özellikle T olan çizgi çok köyü olursa pik olmuş deniyor yani pozitif oluyor. Yalniz bu testin iki çizgiside çok silik halbuki C çizgisi koyu olmalı herzman ..
Testi hangi saate yapıyorsunuz.. ve 2 saat önce sıvı alımını kesiyor musunuz
Evet ama o T çok kırmızı olması lazim.. sanırım aynı testten Burdan bir arkadaş da kullanıyor.. o yumurtlamayı gördü yani tetsler normale benziyor belki sadece bu öyle çıktı.. siz yine aynısını deneyin aynı saate yapin.. sonra bana atabilirsiniz ben yardimci olmaya çalışırımİnanın ilk kez yaptım hatta yanlış mı yaptım dedim evet 2 saat önce sıvı alımını kesmiştim test bozuk heralde ama t çizgisi C çizgisinden daha koyu bu da önemli değil mi aralarındaki fark yani
Hayır değerlendirmedik bazı durumlardan dolayı dün degerlendirdik bugün tekrar yaptım bugün daha koyu çıktı bu arada çok saol bugunkinede bakarmisinMerhaba.. siz bu ayın 24 ünü değerlendirdinizmi?
Tam pik olmamış teste devam edin.. bazen böyle olur hafif siliklesmesi sadece devam edin .resimden bana 24 u hala pik değil gibi duruyor.. ama umarım degerlendirmissinizdir
Tamam güzle gidiyor.. henüz pik olmamış ama yarın birgün olur.. dün değerlendirmen de iyi olmuş bugün boş bırak bence .. tabi sen bilirsin .. çünkü yarın pik olursa degerlrndirdigin zaman iyi olur boş biirakincaHayır değerlendirmedik bazı durumlardan dolayı dün degerlendirdik bugün tekrar yaptım bugün daha koyu çıktı bu arada çok saol bugunkinede bakarmisin
Ayy ben bugün yaptımTamam güzle gidiyor.. henüz pik olmamış ama yarın birgün olur.. dün değerlendirmen de iyi olmuş bugün boş bırak bence .. tabi sen bilirsin .. çünkü yarın pik olursa degerlrndirdigin zaman iyi olur boş biirakinca
Pardon siz bana yazmamışsınız mesajıAyy ben bugün yaptımama benim yumurtam en geç 16. Günde çatlıyor
Hangi arkadaş acaba onunkine de bakayım bu şekilde mi çıktı onunki de , bugün ilişki oldu heyecanlandım dün testi öyle görünce yumurtlama başlamış sandımEvet ama o T çok kırmızı olması lazim.. sanırım aynı testten Burdan bir arkadaş da kullanıyor.. o yumurtlamayı gördü yani tetsler normale benziyor belki sadece bu öyle çıktı.. siz yine aynısını deneyin aynı saate yapin.. sonra bana atabilirsiniz ben yardimci olmaya çalışırım![]()
Yaaa anladım çok saol ya bilgilendirdigin iicn beniTamam güzle gidiyor.. henüz pik olmamış ama yarın birgün olur.. dün değerlendirmen de iyi olmuş bugün boş bırak bence .. tabi sen bilirsin .. çünkü yarın pik olursa degerlrndirdigin zaman iyi olur boş biirakinca
Nedemek bacım.. burda ne için varız.. birbirimize destek olacağız elbette .. nezaman istersen yaz bildiklerimi seninle.seve seve paylaşırımYaaa anladım çok saol ya bilgilendirdigin iicn beni
Etiketleyim onu buraya göstersin size isterse..Hangi arkadaş acaba onunkine de bakayım bu şekilde mi çıktı onunki de , bugün ilişki oldu heyecanlandım dün testi öyle görünce yumurtlama başlamış sandım
Acak isnhaAllah bacimmm .. testlere devammmAyy ben bugün yaptımama benim yumurtam en geç 16. Günde çatlıyor
Canım miratech benimki. Pikler bu şekildeydi arka arkaya iki günün testi bunlar, sonraki gün c daha koyuydu çatlama olduEtiketleyim onu buraya göstersin size isterse..
-Arwen- canimcimmm arkadaş merak etti senin tetsleirn remsini gösterse de şeyi pik olanı göster aynısı i kullanıyor sanirim
Ay benimki asla pik değil o zaman şu an farkettim pik olunca çatlamış mı oluyorCanım miratech benimki. Pikler bu şekildeydi arka arkaya iki günün testi bunlar, sonraki gün c daha koyuydu çatlama oldu