- 11 Şubat 2022
- 101
- 24
- 28
- 24
- Konu Sahibi papatya__hanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle degil. İkisi de ayni koyulukta ya da t daha koyu olup sonra silik oldugu zaman yumurtlama oldu demek:)) yapmaya devam etmelisin. Surekli boyle cikacak ay boyu yumurtlama harici zaten:))kızlar adetim dün bitti bugün ovülasyon testi yaptım böyle silik çıktı ne anlama geliyor bu acaba. Yapılış şeklinde negatif olduğu söyleniyor ama silik olması da yumurtlama olduğunun diye söylentiler de duydum
Peki birşey soracam ovulasyon testi adet hemen bittikten sonra mi yapılır yoksa üstünden birkaç gün geçtikten sonra mioyle degil. İkisi de ayni koyulukta ya da t daha koyu olup sonra silik oldugu zaman yumurtlama oldu demek:)) yapmaya devam etmelisin. Surekli boyle cikacak ay boyu yumurtlama harici zaten:))
duzensiz adet varsa oyle yaparsin. Adet dongun 28 se adetin ilk gunu 1 saycaksin 11. Gun falan yapmaya baslasan yeter misal benim duzensizdi o yuzden adet biter bitmez baslardim. Ama ilk zamanlar herkes adet biter bitmez bi kac ay deniyor. Yumurtlama tarihinin araligini goruyor hic olmazsa.Peki birşey soracam ovulasyon testi adet hemen bittikten sonra mi yapılır yoksa üstünden birkaç gün geçtikten sonra mi
Hmm anladım. Peki senin sonucun nasıl çıktıduzensiz adet varsa oyle yaparsin. Adet dongun 28 se adetin ilk gunu 1 saycaksin 11. Gun falan yapmaya baslasan yeter misal benim duzensizdi o yuzden adet biter bitmez baslardim. Ama ilk zamanlar herkes adet biter bitmez bi kac ay deniyor. Yumurtlama tarihinin araligini goruyor hic olmazsa.
Sonuc derken? Genelde 21. Gunden sonra yumurtlama gordum. Ay boyu test yapiyordum resmen :)Hmm anladım. Peki senin sonucun nasıl çıktı
Yok yani hamile kaldınız mi o testler ile takip edipSonuc derken? Genelde 21. Gunden sonra yumurtlama gordum. Ay boyu test yapiyordum resmen :)
evet kaldim ama dusukle sonuclandilar. Sonra ilacli tedavi sirasinda kullanmama gerek kalmadi usg de kontrol ediyorduk. Sonra bidaha kullanmadim.Yok yani hamile kaldınız mi o testler ile takip edip
oyle degil. İkisi de ayni koyulukta ya da t daha koyu olup sonra silik oldugu zaman yumurtlama oldu demek:)) yapmaya devam etmelisin. Surekli boyle cikacak ay boyu yumurtlama harici zaten:))
siliklestiginde yumurtlama geceklesmjs okuyo simdi catlamasi icin hormon max seviyede salgilaniyo ve sisiriyo yumurtayi diye dusun. Pik gb durmuyor ama aksam daha koyu cikabilir. Eger sabah yaptiysan bunu dene tekrar aksama dun Aksam yapmisaan oglen dene pike cok yakin. Pik gunu ve silklesme gunlerini degerlendirKızlar hepinize merhaba 8 Şubat'ta regli oldum 14 Şubat'ta regli dönemim bitti 30 günde yada 31 günde bir regli oluyorum 12. Gün ovulasyon testine baktım sizce 21 ve 22 Şubat'ta yumurtlama gerçekleşmiş mi şimdiden çok teşekkürler hepinize.Eki Görüntüle 3011164
Çok teşekkürler evet sabah yapmıştim akşam tekrar denicemsiliklestiginde yumurtlama geceklesmjs okuyo simdi catlamasi icin hormon max seviyede salgilaniyo ve sisiriyo yumurtayi diye dusun. Pik gb durmuyor ama aksam daha koyu cikabilir. Eger sabah yaptiysan bunu dene tekrar aksama dun Aksam yapmisaan oglen dene pike cok yakin. Pik gunu ve silklesme gunlerini degerlendir![]()
Merhaba. Benim de regli gunum 7 subat. Bugun 16.gunum. 14.gunde sanirim piki gordum. Dunku hafif silikti. Bu aksam tekrar deneyeceğim. Saatlere ve sivi alimina dikkat ediyorsun canim degil mi?Kızlar hepinize merhaba 8 Şubat'ta regli oldum 14 Şubat'ta regli dönemim bitti 30 günde yada 31 günde bir regli oluyorum 12. Gün ovulasyon testine baktım sizce 21 ve 22 Şubat'ta yumurtlama gerçekleşmiş mi şimdiden çok teşekkürler hepinize.Eki Görüntüle 3011164
Sıvı alımına dikkat ediyorum canım genelde de hep saat 9 da yaptım ilk gün hariç bakalım artık hayırlısı inşallah rabbim buraya gebelik testlerimizi atmayı nasip eder inşallahMerhaba. Benim de regli gunum 7 subat. Bugun 16.gunum. 14.gunde sanirim piki gordum. Dunku hafif silikti. Bu aksam tekrar deneyeceğim. Saatlere ve sivi alimina dikkat ediyorsun canim degil mi?
Bende aksam o saatlerde yapiyorum. Ilk defa aldim ama iyi kafa patlattim testlerleSıvı alımına dikkat ediyorum canım genelde de hep saat 9 da yaptım ilk gün hariç bakalım artık hayırlısı inşallah rabbim buraya gebelik testlerimizi atmayı nasip eder inşallah![]()
Aynen aynı gözüküyor valla ben regli bitişimi 1. Gün sayarak hep günlerimi değerlendiriyorum anne olabilmek için her yolu deniyorum çok istiyorum rabbim bizede nasip eder inşallahBende aksam o saatlerde yapiyorum. Ilk defa aldim ama iyi kafa patlattim testlerlecok sıkıntı ya oldu mu olmadi mi derken daha da strese girdigimi farkettim. Insallah canim. Bat imiz ayni gibi. Bekleyelim gorelim
![]()
Insallah canim. Ne zamandir deniyorsun.Aynen aynı gözüküyor valla ben regli bitişimi 1. Gün sayarak hep günlerimi değerlendiriyorum anne olabilmek için her yolu deniyorum çok istiyorum rabbim bizede nasip eder inşallah
Kasım'dan beri deniyorum sen canım ?birde canım sana bişey sorucam psikolojik mi bilmiyorum ama ara ara kasıklarımda ağrı oluyor genelde hep sol kasığım karın ağrım oluyor sanki adet olacakmışım gibi ve psikolojik mi bilmiyorum ama sırt ağrılarım var 2 gündür sende de oluyor mu?Insallah canim. Ne zamandir deniyorsun.
Olur canım daha çok yenisin.benim 1 yılı geçti. Ama Allahim bagislasin benim 6 yasinda 1 kizim var. Kardes istiyoruz. Ilk hamilelik te 1.5 sene sonra oldu.. Kasik ağrıların suan varsa yumurtlamadan kaynaklidir diye düşünüyorum. Yumurta sol tarafta buyuduyse onun da etksii vardir. Sirt agrim benimde var suan. Ama sebebini bilmiyorum.Kasım'dan beri deniyorum sen canım ?birde canım sana bişey sorucam psikolojik mi bilmiyorum ama ara ara kasıklarımda ağrı oluyor genelde hep sol kasığım karın ağrım oluyor sanki adet olacakmışım gibi ve psikolojik mi bilmiyorum ama sırt ağrılarım var 2 gündür sende de oluyor mu?
Adet gecikmesini beklicem artık aşırı sabırsızlanıyorum senden de haber bekliyorum haber verOlur canım daha çok yenisin.benim 1 yılı geçti. Ama Allahim bagislasin benim 6 yasinda 1 kizim var. Kardes istiyoruz. Ilk hamilelik te 1.5 sene sonra oldu.. Kasik ağrıların suan varsa yumurtlamadan kaynaklidir diye düşünüyorum. Yumurta sol tarafta buyuduyse onun da etksii vardir. Sirt agrim benimde var suan. Ama sebebini bilmiyorum.
AnlastikAdet gecikmesini beklicem artık aşırı sabırsızlanıyorum senden de haber bekliyorum haber ver![]()