Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba acaba yumurtalama olmuşmudur

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-02-23 at 15.22.05.webp
    WhatsApp Image 2022-02-23 at 15.22.05.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 25
  • WhatsApp Image 2022-02-23 at 15.16.45.webp
    WhatsApp Image 2022-02-23 at 15.16.45.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 31
Uff bence de olmadi ama artık 20 gun oldu ne zaman catlicak bu 😔
Canım ben bir gebelik sayfasında görmüştüm doktor diyor ki 12 ay adet görüyorsunuz diye 12 ay yumurtlama olmuyor dedi 12 ay içerisinde 6 yada 7 defa yumurtlama oluyormuş belki bu ay değil öbür ay Allah büyük canını sıkma belki içinden canını sıkma demesi kolay dicen ama bende çok istiyorum 3 gündür pike görüyorum bende eğer böyle devam ederse bende de sanırım yumurta çatlama problemi var biz ne kadar istersek ve düşünürsek bence o kadar olmuyor

Canım ben bir gebelik sayfasında görmüştüm doktor diyor ki 12 ay adet görüyorsunuz diye 12 ay yumurtlama olmuyor dedi 12 ay içerisinde 6 yada 7 defa yumurtlama oluyormuş belki bu ay değil öbür ay Allah büyük canını sıkma belki içinden canını sıkma demesi kolay dicen ama bende çok istiyorum 3 gündür pike görüyorum bende eğer böyle devam ederse bende de sanırım yumurta çatlama problemi var biz ne kadar istersek ve düşünürsek bence o kadar olmuyor
Canim merhaba. Koyuluk devam mi ediyor.

Canım merhaba 3 gün üst üste pike devam etti 4. Gün çizgi silindi
Hadi insallah ozaman💃💃 Benimde pazar gunu kahve lekelenmem oldu. Aksamina pembe ye döndü. 2 gun surdu kesildi.. Yerlesme kanamasi mi diye bi an bi heyecan yapmadim degil. Cuma gunu test yapacagim. Varsa cikar sanirim.

Back
X