- Konu Sahibi papatya__hanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canm pik olmuş gözüküyor yarın aynı saatte tekrar yap ve bence bugünü ilişki olarak değerlendirMerhaba acaba yumurtalama olmuşmudur
Canım bildiğim kadarıyla bu testlerin hiçbiri pike olmamış pik olabilmesi için ikiside koyu olması gerekiyorBenim ovülasyon testime bakar misiniz lütfen bi ara koyulasti sonra yine siliklesti
Eki Görüntüle 3012599
Uff bence de olmadi ama artık 20 gun oldu ne zaman catlicak buCanım bildiğim kadarıyla bu testlerin hiçbiri pike olmamış pik olabilmesi için ikiside koyu olması gerekiyor
Canım ben bir gebelik sayfasında görmüştüm doktor diyor ki 12 ay adet görüyorsunuz diye 12 ay yumurtlama olmuyor dedi 12 ay içerisinde 6 yada 7 defa yumurtlama oluyormuş belki bu ay değil öbür ay Allah büyük canını sıkma belki içinden canını sıkma demesi kolay dicen ama bende çok istiyorum 3 gündür pike görüyorum bende eğer böyle devam ederse bende de sanırım yumurta çatlama problemi var biz ne kadar istersek ve düşünürsek bence o kadar olmuyorUff bence de olmadi ama artık 20 gun oldu ne zaman catlicak bu![]()
Canim merhaba. Koyuluk devam mi ediyor.Canım ben bir gebelik sayfasında görmüştüm doktor diyor ki 12 ay adet görüyorsunuz diye 12 ay yumurtlama olmuyor dedi 12 ay içerisinde 6 yada 7 defa yumurtlama oluyormuş belki bu ay değil öbür ay Allah büyük canını sıkma belki içinden canını sıkma demesi kolay dicen ama bende çok istiyorum 3 gündür pike görüyorum bende eğer böyle devam ederse bende de sanırım yumurta çatlama problemi var biz ne kadar istersek ve düşünürsek bence o kadar olmuyor
Canım merhaba 3 gün üst üste pike devam etti 4. Gün çizgi silindiCanim merhaba. Koyuluk devam mi ediyor.
Hadi insallah ozamanCanım merhaba 3 gün üst üste pike devam etti 4. Gün çizgi silindi
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canımHadi insallah ozamanBenimde pazar gunu kahve lekelenmem oldu. Aksamina pembe ye döndü. 2 gun surdu kesildi.. Yerlesme kanamasi mi diye bi an bi heyecan yapmadim degil. Cuma gunu test yapacagim. Varsa cikar sanirim.
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canım
Günaydın canım İstersen pazartesi test yap 15 gün geçiyor döllenme olduysa çıkar testte canım20 subatta yumurtalamam olmustu canim.
Merakimdan yaptım az onceGünaydın canım İstersen pazartesi test yap 15 gün geçiyor döllenme olduysa çıkar testte canım